Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Sound Of Japan 20. szülinapi party!

Sound Of Japan 20. szülinapi party!

A SoundOfJapan.hu szinte napra pontosan 20 éve, 2002 november 28-án indult, eredetileg ugyebár csak kis fapados japánzenés rajongói oldalként, de aztán gyorsan kinőtte magát a dolog és a két évtized alatt végül kb. 100 bulit szerveztünk, valamint több tucatnyi koncertet japán és koreai előadóknak. És habár a party-szervezést befejeztük évekkel ezelőtt, azért ezt a kerek évfordulót csak illik megünnepelni, így összehoztunk egy három termes bulit, ahol garantáltan mindenki megtalálja a kedvenc zenéit, legyen az KPop, JRock, JPop, akár a régi, akár az újabb kedvencekkel. Mindezt persze a régi törzshelyünkön, az egybenyitott Kék és Vörös Yukban!

A felállás a következő lesz:
Kék Yuk (avagy Blue Hell) nagyterem:
A régi NIPPON GROOVE bulik zenéi, azaz K-Pop & J-Pop 2018-ig bezárólag. DJk: Case & Ji

Kék kisterem: J-Rock, animezenék és egyéb csodák, azaz kb. a NIPPON SHOXX bulik zenei világa, a régi NG kistermes DJk főszereplésével. DJk: Shin, Kazuya, Neshi

Vörös Yuk (avagy KVLT): Az újabb, 2018 utáni K-Pop favoritok a régi NG bulik szelleimiségét továbbvivő THE VIBE party-sorozat DJivel.

Belépő: 2500 Ft
Kezdés: 22:00
Facebook esemény

És habár ez hivatalosan egy táncikázós party, azért egyben találkozó is mindenkinek, aki régebben lejárt a bulikba vagy bármilyen más módon kötődött az oldalohoz, szóval tali mindenkivel a hó végén!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB