Főoldal » Hírek, Japán, Rock » SiM vs Crossfaith – közös dal a két csapattól! [Frissítve!]

SiM vs Crossfaith – közös dal a két csapattól! [Frissítve!]

sim vs crossfaith band

A Crossfaith nemrég hozta ki új videoklipjét, mindjárt Európa-turnéra indulnak, a SiM pedig új albumot és videojáték-betétdalt is bejelentett, de úgy tűnik, a srácoknak még arra is volt ideje, hogy egy kicsit szövetkezzenek közben: a két banda a GET iT OUT project keretében összehozott egy dalt – nem meglepően GET IT OUT címmel – , amely egyben a Red Bull Air Race Chiba 2016 hivatalos reklámdala is lesz. A reklámot március 1-jén kezdik játszani a japán TV-k, de minden bizonnyal a netre is utat tör majd magának.

A beharangozó videóban már ízelítőt kaphatunk a dalból némi stúdiófelvételes és repülős felvezetéssel, illetve a rejtélyes március 29-i dátumot is említik benne – lehet, hogy ez lesz a dal hivatalos megjelenése? Amint többet megtudunk, frissítjük ezt a bejegyzést!

Frissítés (márc 31): Időközben (a fentebb emlegetett, titokzatos dátumon) megjelent egy újabb előzetes is, amiből már több kiderül, mind a zenéről, mind pedig  videóról… ami a projekt saját oldala szerint április ötödikén debütál majd a teljes verzióban.

Frissítve (május 31): Hopp, és közben kijött a közös videó teljes verziója is!

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB