Főoldal » Hírek, JPop » Shimatani Hitomi – 15. évfordulós válogatásalbum

Shimatani Hitomi – 15. évfordulós válogatásalbum

shimatanihitomi_0701Shimatani Hitomi újabb válogatásalbummal lepi meg rajongóit július 24-én. A 15th Anniversary SUPER BEST névre keresztelt kiadvány az énekesnő teljes karrierjét felöleli, a debütáló Osaka no Onna című enka kislemeztől a legutóbbi feldolgozás albumát népszerűsítő Furusatoig. Emelett a rajongók megszavazhatták, mely dalból készítsenek új verziót a lemezre. A győztes az ANGELUS lett, ami 2004-ben a népszerű anime, az InuYasha betétdalaként vált ismertté.

A válogatás 3 változatban lesz kapható: 3CD, 3CD + PV-ket tartalmazó DVD, valamint egy elég drága, limitált 4CD + 2Blu-ray verzióban. Ez utóbbihoz tartozik egy extra CD, Hitomi más előadókkal közös dalaival, a PV-k mellett egy kiadatlan, 2008-as koncertanyag, és egy kézzel írott üzenet.

shitomi_CD_Blu-ray

4CD+2Blu-ray

shitomi_CD+dvd

3CD+DVD

shitomi_CD

3CD

A tracklisták az alábbi linkeken  megtekinthetők:  Shimatani Hitomi honlapja / generasia

Új dalok is felkerültek a régiek mellé, például az Ohno Yuji által írt Lupin III  betétdalai: A Lupin III no Theme és a Crazy In Love. Ezek azonban csak a limitált verzión szerepelnek. A KOKIA által külön erre az alkalomra írt Anata wo Mune ni Ikiteku viszont minden változaton megtalálható, és videó is készült hozzá.

Anata wo Mune ni Ikiteku PV

Egy kis visszatekintés:
Papillon (2001)

Perseus (2003)

ANGELUS (2004)

Garnet Moon (2005)

Destiny -Taiyou no Hana- (2006)

Shinku (2007)

Kantan ni Ietanara (2011)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB