Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Satsuki – spéci új albumok a koncert mellé [Frissítve, zenével!]

Satsuki – spéci új albumok a koncert mellé [Frissítve, zenével!]

satsuki2016bp_03Satsuki, aki hamarosan hozzánk is ellátogat, egy ideje már készíti új lemezanyagát, mostanra pedig el is készült a nagy mű: az EPOCALIPSE c. két lemezből álló album pont március 19-én jelenik meg, Európa-turnéjának nyitó estjén.

Ezúttal az énekes európai producerekkel dolgozott, akikkel teljesen felújította stílusát: ha minden igaz, a régi számok is progresszívabb hangzással fognak felcsendülni. Merthogy a kettős anyag első lemezén, az ECLIPSE-en javarészt már ismert dalok átdolgozott változatai kaptak helyet (a múltat és a jelent szimbolizálva), a rövidebb számlistájú APOCALYPSE-on pedig Satsuki új stílusából kaphatunk ízelítőt (a jövőt jelképezve).

A két korong kombinációjából jön létre az EPOCALYPSE teljes képe, szó szerint: a Satsuki által készített borítók egy festményt adnak ki. A két CD limitált first press változata digipak kiszerelésben lát napvilágot, előrendelni azonban egyelőre csak fanclub tagok tudják – nem egészen világos, de azért reméljük, hogy a koncerten is hozzá lehet majd jutni mindkét lemezhez, nem csak akkor, ha fanclub tag az ember (a hivatalos közlemény legalábbis arra buzdít, hogy mindenki szerezzen be egyet a fellépésen).

ECLIPSE
satsuki epocalypse cover1. BERSERKER
2. ECLIPSE
3. CRYING
4. ARTEMIS
5. SELENE
6. LILY -Tsukikage ni miserarete-
7. SQUALL
8. BRAVE
9. DIANA

APOCALYPSE
1. REINCARNATION
2. APOCALYPSE
3. BURNING OUT
4. REVELATION

FRISSÍTÉS: Most már belehallgathattok mindkét lemezbe!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB