Főoldal » Hírek, KPop » San E: What If – Épp hogy kijött az album, egy újabb single-lel jelentkezik a rapper! [Frissítve rende MV-vel!]

San E: What If – Épp hogy kijött az album, egy újabb single-lel jelentkezik a rapper! [Frissítve rende MV-vel!]

 

Néhány hete volt csak, hogy San E kiadta legújabb albumát a Season of Sufferinget. A lemez elég komoly lett, szókimondó és ösztönös. Ahogy több interjújában el is mondta, bár tudja, hogy sok gyerek, nő és idősebb rajongója van, (hisz főleg vidám és szerelmes rap számaiért ismerték el), ez az album is ő, és úgy érezte itt az ideje kiadnia magából. Persze az igazi rajongóit nem lepte se a depressziós, se a szókimondó téma, ami mindig is hozzá tartozott jelleméhez. A lemez még szinte forró, de máris új anyaggal tért vissza, ami ezúttal talán jobban megfogja alkalmi rajongóit is. A What If egy finomabb, poposabb dal lett, és ha a finomabb szót mondom akár szó szerint is érthetném, hisz a dal a Burger Kinggel közreműködve jelent meg. A szám Primeboi tollából született és a rapper hivatalos csatornáján már elérhető.

Frissítés (feb. 22.):

A mai napon, a szám egyéb videócsatornákon is megjelent, de már hivatalos klippel. A video nagyon színes lett és gyakran láthatjuk az étteremlánc jól ismert betűinek felvillanását:

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB