Főoldal » Hírek, KPop » (Ryan Higa) BgA: Dong Saya Dae – A Youtube sztár Kpop paródia száma! [Végre frissítve a klippel/számmal!!]

(Ryan Higa) BgA: Dong Saya Dae – A Youtube sztár Kpop paródia száma! [Végre frissítve a klippel/számmal!!]

Screenshot 2016-05-09 17.57.00

Ryan Higa, a Youtube egyik legrégebbi, legnagyobb vloggere. 2006-ban kezdte komikus videóit, azóta több mint 16 millió (!) feliratkozó és 2,6 milliárd megtekintés áll a háta mögött. A japán felmenőkkel rendelkező hawaii-i srác stílusa nagyon egyedi, mindenkinek csak ajánlani tudom a csatornáját, igaz kicsit erősebb angol tudás szükségeltetik hozzá. Legutolsó videójában elmondta, régóta dolgozik egy zenei videós projekten (nem ez lesz az első) és fel is fedte, hogy ez nem más mint egy kpop együttes és videó paródia. Ahogy a videóból kiderül, fogott egy csapat másik ázsiai youtubeost és minthogy a kpop lényege hogy egy csomó ázsiai táncol és énekel, legalább az első kategóriát teljesítve alapítottak egy együttest. A valószínűsíthetően BgA c. szám (de lehet, hogy ez a banda neve) hivatalosan is meg fog jelenni május 13-án (péntek :D) illetve aznap jön ki a klip is. A klip előzetesében a számot még nem hallhattuk, de az már látszik hogy fergeteges lesz, a sok közhelyes háttér, stílus, koreográfia és karakter kifigurázásával.

Ez a cikk most kicsit más világba nyúlt, de úgy érzem még sincs tőlünk annyira távol és senki nem fog megharagudni érte! :) (Konkrét előzetes 1 perctől!)

Frissítés (május 13.):

Meg is jött a Boys generally Asian első és utolsó száma a Dong Saya Dae (I have to take a shit) :D Fantasztikusak ezek a betanult koreai mondatok :D:D Tökéletes paródia lett!!!!

Frissítés (május 15.):
Ha az MV nem lett volna elég, akkor -az igazi KPop csapatok szokásához híven- most itt a klip táncverziója is, a roppant komplikált koreográfiával!

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB