Főoldal » Hírek, KPop » Royal Pirates – Shout out ~ [FRISSÍTVE videóval!]

Royal Pirates – Shout out ~ [FRISSÍTVE videóval!]

royal-pirates_1373461473_af_org

A főleg nagyszerű coverjeiről ismert amerikai-koreai banda, a Royal Pirates, hamarosan debütál Koreában. A fiúk főleg az USAban voltak aktívak, de most betörnek az ázsiai ország zenei piacára is. A korábban Fading from Dawn néven ismert csapat mai felállása 2008-ban alakult ki, amikor is egy autóbaleset következtében az akkori basszerosuk életét vesztette. Ekkor változott a banda neve Royal Pirates-re és innentől kezdve változatlan a line-up: a csapatot Moonchul Kim, Sooyoon Kim és James Lee alkotják.

Egyelőre még semmi mást nem tudni, mint hogy a debüt-daluk a Shout out címet viseli és hogy ugyanezen nótához készült el az első hivatalos MVjük is, amelybe már a rajongók is beletekinthetnek.

[Frissítés – 2013. 08. 22]

Miután néhány nappal ezelőtt megjelent az első tag, James teaser, most egy újabb követi, ezúttal Sooyoon főszereplésével.

[Frissítés – 2013. 08. 24]

A trió másik két tagjának példáját követve, ezúttal Moon teasere aranyozza be a rajongók napját és hozza egyre közelebb a várva várt debütálást.

[Frissítés – 2013. 08. 26]

A hosszú évek kemény munkája a mai napon érett be: megjelent ugyanis a fiúk debüt-dalának, a Shout out-nak az MVje és mindemellett az első hivatalos lemezük is, amely összesen három dalt tartalmaz.

Tracklist:
1. Shout out (Synth rock version)
2. Shout out (Original version)
3. On my mind

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB