Főoldal » Hírek, Japán, JRock / Visual kei, Rock » REDMAN – a girugamesh énekesének új bandája! [Frissítve, videóval!]

REDMAN – a girugamesh énekesének új bandája! [Frissítve, videóval!]

redman band

Nemrég röppent fel a hír, hogy Satoshi – akit a girugamesh énekespacsirtájaként ismerhetünk – egy másik bandában is fel fog tűnni ezentúl. A formáció neve REDMAN, és egyből egy kislemezzel fognak nyitni: a Challenge the GAME c. kiadvány november 13-án jelenik meg, kétféle változatban. A limitált csomag CD-t és DVD-t tartalmaz (utóbbin videoklip lesz), a regular verzió pedig csak CD-t. A kislemezen a címadó dalon kívül a doppel c. szám, és mindkét dal instrumentális változata kap majd helyet.

A REDMAN tagságából egyébként egyedül Satoshinak van némileg a visual keihez köthető múltja és tevékenysége, a többi zenész leginkább indie-rock és pop-rock zenekarokban játszik. A banda teljes névsora:

ének: Ishikawa Satoshi (girugamesh)
gitár: Sugihara Ryou (Towalens)
gitár: Sonokiri Rito (SPLAY)
bassz: Yoshioka Souichirou (Towalens)
dob: Ookuma Keito

A srácok a kislemez érkezéséig sem hagynak minket muzsika nélkül – ha felkeresitek a hivatalos honlapot, a “MUSIC” menüpontban négy dalukat is végighallgathatjátok (ezek ráadásul nem is szerepelnek a single-ön!).

FRISSÍTÉS: Közeleg a kislemez kiadásának dátuma – meg is nyílt a banda Youtube csatornája, ahová már felpakolták első videoklipjüket a single címadó dalára.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB