Főoldal » Hírek, KPop » Rainbow ~ 1 év és 7 hónapos kihagyás után itt a vissztérés

Rainbow ~ 1 év és 7 hónapos kihagyás után itt a vissztérés

Ahogyan már a címben is olvashattátok, 1 év és 7 hónapos kihagyás után, ismét visszatér a Rainbow. A héttagú lánybanda utolsó korongja, a Sweet Dreams, 2011. júniusában jelent meg, azóta a csapat főleg japán kislemezeik promóciójával volt elfoglalva.

Idén január 22-én aztán napvilágot láttak az első híresztelések, mi szerint a lányok kiadója, a DSP Media, február közepére tervezi a nagy visszatérést és még ezen a napon egy meglepetés teaser videó is megjelent.

Egyelőre túl sok biztosat nem lehet tudni a visszatérésről, csupán annyit, hogy nagyjából február közepére saccolhatjuk.
A mai nappal pedig a DSP megjelentette az első négy tag, Jaekyung, Seung Ah, Hyunyoung és Yoonhye fotóit, a további három lány fotóját pedig holnapra ígérik.

A képek egyelőre nem árulnak el túl sokat, mindösszesen annyit, hogy a megszokott finom, néhol elegáns, de nagyon nőies stílust várhatjuk a visszatéréskor.

[FRISSÍTVE – 2012. 02.08]

Ahogy azt sejteni lehetett, nem sokkal az első teaser fotók megjelenése után, kiderült az album végleges címe is. A Rainbow hosszú kihagyás után a Rainbow Syndrome – 1st Original Album Part 01 című lemezzel tér vissza a koreai zenei piacra a hírek szerint február 13-án.

Az első négy tag fotói már megjelentek korábban, utánuk nem sokkal pedig Woori, Jisook, és No Eul képei is napvilágra kerültek, illetve egy rövid teaser videó is, amely rövid bepillantást enged a lányok visszatérő korongjába.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB