Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » R-Shitei – márciusban új kislemez

R-Shitei – márciusban új kislemez

r-shitei 88 bandMárcius 9-én új kislemezt jelentet meg az R-ShiteiHachijuuhachi kasho junrei címmel. Ahogy azt megszokhattuk, kétféle kiszerelés közül is lehet majd válogatni: a regular változat csak CD-ből áll (a címadó dalon kívül a Major Debut nante kusokurae!! c. számmal), a limitált verzióhoz pedig bónusz DVD jár (a címadó nóta klipjével és annak werkfilmjével).

A kislemez címe (“88 állomásos zarándoklat”) egyébként a japán buddhista szerzetesek híres zarándokútjára utal: Shikoku szigetén található Japán leghosszabb zarándokútvonala, 88 templommal.

Külön érdekesség, hogy ennek megfelelően a zenekar is 88 állomásos turnéra indul a szigetországban! Március 12-én indul a túra a Takadanobaba AREA klubban és augusztus 22-én ér véget a gigászi Makuhari MESSE kongresszusi központban – ahol amúgy olyan “kis” eseményeket tartottak korábban, mint például a LUNA SEA 25. évfordulós fesztiválja vagy a the GazettE 10. évfordulós spéci koncertje. Reméljük, a srácok is minél inkább meg tudják tölteni a nézőteret majd!

Végül íme egy kis ízelítő a kislemezhez járó videoklipből:

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB