Főoldal » Hírek, KPop » Produce 101 – 5 koncepció 35 lány, vagyis 5 dal a koreai tehetségkutatóból!

Produce 101 – 5 koncepció 35 lány, vagyis 5 dal a koreai tehetségkutatóból!

produce-101-ep9-b-800x450

A Produce 101 nevű tehetségkutatóról már írtam korábban (itt), jelenleg elég központi szerepe van a tv-ben Koreában. Az Mnet műsorának lényege, hogy 46 kiadó, 101 tanuló énekesét összedobták egy versenybe, ahol az X nyertes, egy közös sub-unit bandát fog alkotni, illetve pénzt is kapnak. Ez a műsor, a 8. epizódban, 35 lánynak felkínált 5 darab számot, amit kis bandákat alkotva adhattak elő. Mivel ezek a számok (és az album) nagyon jól sikerültek és felkerültek hivatalos csatornára, úgy gondoltam érdemes lenne megosztanom veletek! Nézzük tehát a számokat:

Make Some Noise – 24 Hour

Ez a szám, az az igazi elektro-pop-os Kpop lánybanda szám, kevés trot hangzás beütéssel. A számról az Orange Caramel jutott eszembe először!

Pinkrush – Fingertip

Ez a szám a kicsit aranyosabb lánybandás szám, na de nem az az A-pinkes, az erős vokálok miatt, inkább olyan Red-Velvet stílusú!

Strong&Gorgeous – Don’t Matter

Ez a szám az erős nem vagyok én kislány, rockos koncepció. Leginkább Ailee stílusához hasonlítanám!

Macaroon Honey Ttuk – Yum-Yum

Erről a számról is a Red Velvet vagy akár az SNSD jutott eszembe, bár ez inkább a mai, új kpop lánybandák hangzását adja.

Girls On Top – In The Same Place

Végül pedig kaptunk egy igazi, jpop-ból ismert, A-pinkes lánybanda hangzást!

Szerintem, az összes szám nagyon jól sikerült és látszik, hogy a legjobb producerek dolgoztak a számokon! Én mindegyik bandát el tudnám képzelni debütálásra. Nektek melyik tetszett legjobban?

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB