Főoldal » Feature, Hírek, SoundOfJapan+ hírek » Őszi Mondocon most hétvégén!

Őszi Mondocon most hétvégén!


A hosszú kényszerszünet után megtartott Nyári Mondocon után már itt is az őszi kiadás október 23 / 24 hétvégén, de persze már nagyrészt Halloween tematikával! Szokás szerint most is a Hungexpóban leszünk, de a felújítások miatt újra más csarnokokban: a B csarnokban lesznek az árusok, valamint a gamer szekció, a kajás és társasjátékos részt, valamint az előadásokat az E pavilonban kell majd keresni, a nagyszínpad, nomeg a szombat esti koncert pedig a K épületben lesz. Részletes program + térkép a mondocon.hu oldalán, lentebb pedig minden tudnivaló a zenés részlegről:

Shiroku koncert

Az ázsiai származású, de Németországban élő cosplayer és énekesnő 2006 óta lép fel animefeldolgozásokat előadva és most a Mondocon színpadára is eljut, ahol szombat este 19:00 körül kezd majd. Itt találtok róla képeket és bővebb infót: FB / Insta. Alább pedig egy videó egy korábbi conos koncertjéről:

Japán és koreai zenei videó vetítés

Válogatás az elmúlt hónapok (plusz az elmúlt másfél év) legjobb KPop, JRock és JPop videóiból!
Vasárnap 16:00-18:00 / Karaoke terem, az B épület emeletén (azaz nem a régi K épületben!)

SoundOfJapan pult

A B épület piactéren, az alábbi térképen jelölt helyen, a webshop teljes kínálatával, plusz sok minden mással: KPop és JRock CDk, KPop poszterek és maszkok, JRock gitárpengetők, és persze KPop, JPop, JRock kitűzők óriási választékban.

A pultunk nyitva tartása: szombaton a B épület zárásáig, vasárnap 15:30-ig (azaz a klipvetítés előttig)

Őszi Mondocon 2021 FB esemény

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB