Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Őszi Mondocon a hétvégén!

Őszi Mondocon a hétvégén!


Hétvégén jön a Mondocon őszi rendezvénye, ahol természetesen újra lesz egy sor zenei program is… mindenekelőtt a japán, hard rockos / garage rockos LAZYgunsBRISKY lánycsapat koncertje szombat este! A koncetről és magáról  csapatról sokkal bővebb infót találtok ebben a cikkben, de az este menetrendje az alábbi lesz:

18:30 – technikai szünet
19:30 – LAZYgunsBRISKY koncert
A koncert után pedig a csapat tagjai dedikálják a merch pultnál vett termékeket!

De a SoundOfJapan természetesen egyébként is képviselteti magát a rendezvényen, újra lesz pultunk és lesz zenei videós vetítés is:

Japán és koreai zenei videó vetítés
Válogatás az elmúlt hónapok legjobb KPop, JRock és JPop videóiból!
Vasárnap 16:00-18:00 / Karaoke terem, a K Épület 2. emeletén

SoundOfJapan pult
A piactér újra a B Csarnokban lesz és azon belül ugyanott kell majd keresni a pultunkat, ahol a nyári conon is voltunk. Természetesen kint lesz a webshop teljes kínálata, plusz sok minden más is: KPop és JRock CDk, KPop poszterek és maszkok, JRock gitárpengetők, és persze KPop, JPop, JRock kitűzők óriási választékban. Lesznek újdonságok is, sokféle új kitűző, de új poszterek is érkeztek (többek közt a legutóbbi BTS album négy típusú posztere), melyek a a conon lesznek majd először kaphatóak, plusz befutott pár ritkaság is, pl. régi Gackt és Miyavi fotóalbumok!

 

De persze lesznek egyéb zenei programok is:

Para para tánctanulás – D Csarnok, Con Aréna színpad, szombat 15:00-16:00 – A szokásos bemutató helyett most kis előadással és tánctanítással készült a Para Para Fake Starz csapata. Ugyanitt KPop tánctanítás is lesz mindkét nap.

Nomeg megjelent a Mondo magazon legfrissebb, 101. száma is, benne a zenei részen: MamamooSpyair és Para Para / Eurobeat / Ganguro revival!

További infók a rendezvényről: mondocon.hu

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB