Főoldal » SoundOfJapan+ hírek » Őszi Mondocon a hétvégén!

Őszi Mondocon a hétvégén!


A megszokott októberi időponthoz képest később került sor idén a Mondocon őszi kiadására, ami viszont így pont a Halloweenes hétvégére esik! És ezen kívül két különlegesség is lesz a hétvégén: az egyik a japán csajos rockbanda, a Bo Peep szombati koncertje (erről minden infó kedvcsináló videókkal kiegészítve itt van összeszedve), a másik pedig, hogy a Hungexpón belül helyileg teljesen másfelé lesz majd’ minden az elmúlt években megszokotthoz képest.

Ugyanis nagy felújításon esik át éppen a terület, így a korábban használt csarnokok egy része nem elérhető. Az aktuális elrendezés a következőképpen néz majd ki: a K Csarnok (nagyszínpad, koncert, karaoke terem, vetítések, stb.) marad egyelőre, a B és D helyett viszont minden átköltözik a gigantikus G csarnokba, azaz itt lesz a pultos rész, az összes gamer program, kisebb színpad, és a kajáldák is (térkép alább). A Fogadó szintén kiesik, helyette viszont ott lesz a még régről ismerős 25-ös pavilon, ahol az előadások színpada kap helyet, valamint a rajzos programok is itt lesznek majd. A részletes program a teljes térképpel a mondocon.hu oldalán, alább pedig azt szedjük össze, hogy minket hol és milyen programokkal találtok meg:

Bo Peep koncert

Nov 2, szombat, 19:30 (bővebb infó). K Épület nagyszínpad.

Japán és koreai zenei videó vetítés

Válogatás az elmúlt hónapok legjobb KPop, JRock és JPop videóiból!
Vasárnap 16:00-18:00 / Karaoke terem, a K Épület 2. emeletén

SoundOfJapan pult

A G Csarnokban várunk mindenkit a webshop teljes kínálatával, plusz sok minden mással: KPop és JRock CDk, KPop poszterek, fotókártyák és maszkok, JRock gitárpengetők, és persze KPop, JPop, JRock kitűzők óriási választékban. És még mindig akad majd a pulton jópár Gazette ritkaság is, köztük albumok, kislemezek, DVDk és magazinok!

A pultunk nyitva tartása:
Szombaton 18:30-ig, vasárnap 15:30-ig (azaz a klipvetítés előttig)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB