Főoldal » Hírek, KPop » Októberi újhullám IV. – Október második hete (október 22. – október 28.)

Októberi újhullám IV. – Október második hete (október 22. – október 28.)

Október 4. hete sem fukarkodott új megjelenésekben, amelyek közül igen sok hozta lázba a zeneszeretőket. Lássuk mi is történt a múlt héten!
2NE1 & Yoo Seung Ho & Song Heung Min – Let’s Get Out There (Adidas CF)

A 2ne1-os lányok már megjelentettek egy reklámot az adidashoz, de most egy újabb cf kedvéért  a 4 énekesnő az Alpokban elkészítette az új promóvideót, amelyben Yoo Seung Ho színész és a Hamburg SV focistája, Song Heung Min működött közre, aki egyébként nagyon szereti a 2ne1 dalait. A cf nemcsak az új téli kollekciót promótálja, de célja a fiatal nemzedék ösztönzése is, hogy részt vegyenek több kültéri tevékenységben, mint például ahogy a klippben is láthatjuk a hógolyózás, hóemberépítés és szánkózás. Let’s Get Out There!
SM Entertainment – Hyundai’s ‘PYL’ – MAXSTEP

Korea talán legnagyobb kiadója, az SM Entertainment és a Hyundai közös munkába kezdett! A ‘PYL Younique Album‘ létrejöttében közreműködők nem mások, mint: BOA, Jessica (SNSD), Eunhyuk (Super Junior), Hyoyeon (SNSD), Taemin (SHINee), Henry (Super junior-M), Kai (EXO-K) és Luhan (EXO-M). Az albumról, megjelenésekről bővebben itt olvashattok, addig is a további megjelenésekig itt a teljes audió a ‘MAXSTEP-hez.
Kim Jong Kook – 7. abum

Október 22-én jelentett meg 2 dalt Kim Jong Kook a hamarosan érkező 7. albumáról, amelyben Haha, Leessang Gary-je és a Mighty Mouth segítette az énekest. A ‘Running Man’ két szereplője a “Words I Want To Say To You” című számban, míg a Mighty Mouth a “Men Also Feel Sad” című dalban segédkezett. November 1-jére ígérték az albumot, de addig is a két dal: 1., 2.

 

 

Orange Caramel – Lipstick DJ remix

Az első teljes album megjelenését követően az együttes egy minit adott ki a rajongóknak, amely kétféle remixet tartalmaz a ‘Lipstick‘ című számból. A DJ-k nem mások voltak, mint DJ Hanmin és DJ Vodge Diper. A remixeket itt meg is hallgathatjátok! DJ Vodge Diper , DJ Hanmin.

 

 

B.A.P – Stop It mini és MV

A fiúk új kislemeze kisebb pihenést követően megérkezett és 3 számmal járul hozzá az októberi megjelenések zenei hullámához. A mini megjelenésével a fiúk szintén megtartották a ‘1st Baby Day‘ nevű beavatási ceremóniát. Mindemellett már az mv is megtekinthető, amelynek főszerepében Bang Yongguk csillogtatja meg színészi tehetségét, megmutatva megannyi arcát. A megjelenésről bővebben itt olvashattok, az mv-t itt találjátok.

 

 

BTOB – Lover Boy MV

Nem sokkal az album megjelenése után a fiúk megkezdték a ‘Lover Boy‘ (korábban: I Don’t Know Anything But Love) című szám promóciós időszakát. A klipp főként backstage, fan-singing és fellépések egyes pillanatait tartalmazza, egy teljesen új képet adva a fiúkról. Az MV: Lover Boy

 

 

 

One Piece – Because It’s You (Faith OST)

A ‘Faith’ című dráma zenei közreműködőihez csatlakozott “Because It’s You“ című utolsó betétdallal a One Piece nevű 4 tagú lánybanda, akik debütálása jövő évre várható. A szám nem csupán a drámához kapcsolódik, a lányok így kívánták nyilvánosságra hozni a formáció nevét, ahogyan debütálásuk előkészítését szolgálja az is, hogy résztvesznek a 4men Shin Yong JaeI Am A Singer‘ elnevezésű koncertjén. A dalt itt meghallgathatjátok.

 

 

B2ST – HEAD CF

Október 2. hetén jelent meg az első reklám Kikwang közreműködésével, ám újabb promóklippek jelentek meg a téli teljes garnitúra további népszerűsítésére fekete (Junhyung, Kikwang, Dongwoon) és fehér (Hyunseung, Doojoon, Yoseob) verzióban, amelyben már minden tag látható. A reklámokért klikk ide (fekete)  és ide (fehér).

 

 

Yoo Jae Suk & SECRET – NeNe Chicken CF

Október 23-án jelent meg a népszerű csirke étteremlánc, a NeNe Chicken reklámja, amelyben a komikus és MC Yoo Jae Suk és a TS Entertainment ismert lányegyüttese, a SECRET látható. A klippet itt meg is nézhetitek.

 

 

 

 

Kim Soo Hyun – ZIOZIA CF

Az ismert színész Kim Soo Hyun lett a modellje az új ZIOZIA kollekciónak. A ZIOZIA szerződést hosszabbított Kim Soo Hyun színésszel, amely talán a színész kisugárzása és a sikeres eladások miatt is történhetett, lehetővé téve, hogy Kim Soo Hyun ‘The Zentleman’-né váljon. A klippet, egy rövid interjúval, angol felirattal itt találjátok.

 

 

Jessica (SNSD) – banila.co CF

A Girls’ Generation énekesnőjét, Jessica-t választották a banila.co népszerű kozmetikum márka képviselőjének és modelljének. A múlthónapban jelent meg az első fotó Jessica-ról, amelyhez képest most egy természetesebb sminket viselő énekesnőt láthatunk, megmutatva a természetesebb nőiességet.

 

 

 

 

Crayon Pop – Dancing Queen mini

Júniusban debütált a Crayon Pop nevezetű formáció ‘Bing Bing’ című lemezzel, amelyet követően itt az új mini ‘Dancing Queen’ címmel. A nyilvánosságra hozott információk szerint a mini 4 számot tartalmaz, mint a címadó dal, ‘Dancing Queen’ és a ‘Bing Bing’ című dal egy remix verzióját és ezek instrumental verzióját. A két dalt itt meghallgathatjátok. 1. , 2.

 

 

 

Byul & Kwon Jung Yeol (10cm) – Cute minialbum

Byul a 10cm énekesével Kwon Jung Yeol-lal közreműködve megjelentetette új minialbumát ‘Cute‘ címmel. Byul felkérésére az énekes azonnal igent mondott és meg is kezdődött a közös munka, amelynek gyümölcsét, a kellemes dallamú, a különleges hangokat párosító és boldogságot sugárzó “Cute“-ot (So Cute).

 

 

 

MYNAME – What’s up MV

Nem sokkal azután, hogy Koreában és Japánban is debütált a MYNAME ‘Message‘ című dallal és kislemezzel a fiúk visszatérnek a rajongókhoz ‘What’s up’ című lemezzel, amely címadó számhoz meg is jelent a klipp. A fiúk nagy változáson mentek keresztül, mind zeneileg, hiszen a fejlődés a dalon is érezhető, mind külsőleg felvonultatva majdnem a teljes színskáláját egy szivárványnak: fekete, rózsaszínes, kék, méz- szőkésbarna és fehéres-szőke hajjal láthatóak a srácok. A megjelenésről bővebben itt olvashattok, az MV-t itt is megtaláljátok.

 

 

Primary – Poison MV

E-Sens (Supreme Team) közreműködésével készült ‘Poison‘ című szám klippje nyilvánosságra került, Primary albumáról, amely megannyi sztárral készült dalokat tartalmaz. A ‘Poison’ E-Sens első visszatérése a zenei köztudatba a tavalyi marihuána botrányt követően. A kiadó (Ameoba Culture) elmondása szerint ez még nem jelenti az egyéni megjelenések hiátusának végét, de a dal megmutatja E-Sens igazi személyiségét és az elkötelezettségét a zene iránt. Az MV-t itt nézhetitek meg!

 

 

LUNAFLY – Balcony Live fellépés

Az új megjelenés óta nem telt el sok és a LUNAFLY folytatja is a promóciós munkákat, ám mint azt már korábbiakban elmondtuk a LUNAFLY nem vesz részt zenei műsorokban. Ezt ellensúlyozva október 23-án tartották ‘Balcony Live‘ Project keretein belül élő mini-fellépésüket a Dal.Komm Coffee (Sweet Coffee)-ban. A fellépés során a “How Nice Would It Be”, “One More Step” saját és két cover dal, Jessie JPrice Tag” és Justin BieberBaby“, volt hallható.

 

 

Superstar K4 Top 12 – Cass Light CF

A Cass Light reklájának sikeréhez a Superstar K4 legjobb 12 versenyzője járult hozzá, John BiancaleUp & Down“ című számát énekelve. A hangsúlyt Jung Joon Young és Roy Kim párosra tették a reklámban, ahol is a fiúuk közül Roy Kim egy lágy balladát énekelt a gitárjával kísérve, míg Jung Joon Young a kiemelt sort egy erőteljes rock stílusban adta elő. A klippet itt megnézhetitek.

Dal Shabet – ‘VIVO’ CF

A Dal Shabet nevű együttest választották a ‘VIVO’ telefont képviselő, népszerűsítő modellnek a kínai elektronikai cég, a BBK által. Annak ellenére, hogy a lányok nem debütáltak a kínai piacon, az együttes népszerűsítését is szolgálóan a BBK elektronikai cég arcának választották a formációt. A cég elmondása szerint a lányok a legjobb újonc együttesek között szerepelnek, ismertségük nő a kínai piacon és velük kívánják népszerűsíteni a márkát Japánban és Dél-kelet Ázsiában. A lányok telefon reklámjáért klikk ide.

 

 

Monday Kiz – Our Myungsoo Has Changed MV

Új különleges dalokkal tér vissza a Monday Kiz novemberben, amelyek közül “Our Myungsoo Has Changed” című számhoz megérkezett az MV is. A dal ‘Myungsoo‘-ról szól, aki valaha viccek, ugratások és piszkálódások tökéletes áldozata volt, ám visszatér teljesen átalakulva, ami ugratóit később szájtátásra készteti. A klippet és az átalakulást itt meg is nézhetitek.

 

 

 

Park Myung Soo & Jung Yeob – Was It A Dream (Endless Dream) MV

Park Myung Soo komikus új dalokkal örvendezteti meg a zeneszeretőket, amelyek közül Jung Yeob énekes közreműködésével “Was It A Dream” című balladához elkészült klipp nyilvánosságra is került. ‘I Am A Singer’ című TV-show során szövődött szoros barátságukat követően döntöttek a közös munkáról, amelynek eredményeképpen nem a vicces oldalát láthatjuk és hallhatjuk Park Myung Soo-nak de egy érzelmesebb dalt kap a közönség.

 

 

Kim Jang Hoon – Nothing MV

10. albumát várja már a publikum Kim Jang Hoon-nak, amelyről ‘Nothing‘ című címadó dalának klippjét meg is nézheti már a nagyérdemű. Az MV, amelyben Paris Hilton játszik, mind 2D és 3D-ben is elkészítésre került a legjobb hollywood-i stábbal, amely 1,3 millió $-t emésztett fel, itt meg is nézhető.

 

 

 

TimeZ – Hooray for Idols MV

Kínai-koreai együttes a debütálást követően nem sokkal nyilvánosságra hozták első zenei videójukat, a “Hooray for Idols”-t. A koreai CJ E&M és kínai Super Jet Entertainment által közösen létrehozott együttes, a TimeZ, 4 kínai és 2 koreai tagot számlál. Mivel a dal kínaiul van, így koreai felirat került rá, itt meg is  nézhetitek.

 

 

 

CRAZYNO – MUSICHE practice video

Az újonc kategóriában igen ismert és keresett előadó CRAZYNO nagyot robbant a zenei piacon debütáló dalával a “MUSICHE“ című számmal. Tovább növelve sikereit CRAZYNO megjelentetett egy practice videót bemutatva a dal koreográfiáját. Ezt itt meg is nézhetitek!

 

 

 

Big Bang – Alive GALAXY Tour 2012

Seungri és G-Dragon által készített videót töltöttek fel a hivatalos Big Bang youtube csatornára, amely a fülöp-szigeteki ‘Alive GALAXY Tour 2012′ zárókoncert érezhető, szinte kézzel fogható fergeteges hangulatát továbbítja a rajongóknak. A felvételt a két tag egy Samsung Galaxy S III.-mal készítették.

 

 

 

Won Bin & Kang Sora – Basic House CF

Won Bin és Kang Sora lett a ‘Basic House’ őszi-téli kollekciójának. A megjelent képek egyike sem szerkesztett, amely a kommentek alapján igencsak elcsodálkoztatta a képeket megnézőket. Won Bin és Kang Sora mintegy párt formálva jelennek meg a reklámban, amelyről egy rövidebb videót is meg is nézhettek.

 

 

 

Girls Generation – G-STAR RAW JAPAN CF

November 13-án nyíló tokió-i boltjának katalógus modelljének választotta a G-STAR RAW JAPAN a Girls Generation tagjait. A lányok az őszi kollekciót hivatottak bemutatni és népszerűsíteni mind csoportképeken, mind egyedi fotóikon.

 

 

HyunA – Photoshoot klipp

Alig jelent meg az ‘Ice Cream’ című dalhoz készült klippje HyunA-nak máris egy újabb videó látott napvilágot az albumhoz tartozó photobook képeinek elkészítéséről. A videó közelebbi képet ad arról, mi is történt a fotózások során, mi hogyan készült. A klipp itt megnézhető.

 

 

Standing Egg – A Perfect Day MV

A Standing Egg nevű Indie együttes 9. kislemezét jelentette meg “A Perfect Day” címmel nem is olyan régen, amely szintén a “FOREST project” része. A “FOREST project” olyan feltöltő dalokat mutat be, amelyek által szeretnék kisebb szünetre inspirálni azokat az embereket, akik a “házak, óriási épületek erdejében” élnek. A “A Perfect Day” MV Windy közreműködésével itt elérhető.
Soul Dive – Tears Have Dried audio

Soul Dive nevű hip-hop együttes ‘Luv Recycle Part 2.‘ című új kislemezével tér vissza a zenei köztudatba, amely a “Tears Have Dried“ című dalt is tartalmazza. A kislemez különböző témákra épül, feldolgozva a szerelmet, mint boldogságot, mint búcsúzást, mint találkozást. A Younha közreműködésével készült “Tears Have Dried“ dal a búcsúzás témáját dolgozza fel.

 

Girl’s Day – Don’t Forget Me MV

Október 23-án jelent meg a “Don’t Forget Me” című szám klippjének első előzetese és mindössze rá 2 nappal meg is érkezett a teljes klipp a rajongók nagy örömére. Jihae távozása után, 6 hónapos hallgatás után, újra összeállva, mint 4 tagú együttes jelentették meg 5. kislemezt ‘Girl’s Day Party #5′ címmel. Az első szerelemről szóló klippet a kislemezen is szereplő “Don’t Forget Me” című számhoz itt megnézhetitek.

F.T. Island – Polar Star PV

Az aktívan japán karrierjén dolgozó F.T. Island új japán kislemezzel, a “Polar Star”-ral tér vissza a rajongókhoz, amely megjelenés előszeleként a klipp már meg is tekinthető. A minialbum várhatóan november 28-án kerül a piacra, mint csak CD verzió, illetve 2 CD + DVD verzióként. Addig is míg az új dalok elérhetőek lesznek itt mindenki megtalálja a “Polar Star” klippjét.
Kwanghee (ZE:A) – Rhythm HA!!! cover

A ZE:A együttes énekese, Kwanghee különleges covert készített a szintén Star Empire szárnyai alatt tevékenykedő lányegyüttes, Jewelry, “Rhythm HA!!!” című számából, amellyel az énekes támogatását akarta kifejezni a társai irányába. A kétségtelenül különleges cover itt megnézhető.

 

 

 

T-ara – Sexy Love PV

Folytatva menetelését a japán piacon is, a T-ara nevű lányegyüttes piacra dobja “Sexy Love” című japán kislemezét előreláthatóan november 14-én. A koreai promóciót befejezve a lányok a japán piacon is kiadják a minit, amelynek címadó dalához, a “Sexy Love”-hoz meg is jelent a klipp, amely alig tér el a koreai verziótól, ám a dal japán verziója hallható alatta. A klipp elkészítéséhez egyébként Shinsadong Tiger adta tehetségét, aki már a “Bo Peep Bo Peep”, “Roly-Poly”, és “Lovey-Dovey” klippjének elkészítésében is segítette a lányokat. A japán verzió itt megtalálható!
Young Joon (BES) – Say You Say Me

Santa Music október 26-án nyilvánosságra hozta a hírt, amely szerint a legendás Lionel Richie koreai megjelenésű albumán a Brown Eyed Soul énekese Young Joon közreműködik a nagynevű zenésszel a 80-as évek ismert dalának a “Say You, Say Me” új verziójának elkészítésében. A duett elkészítése során a dalt újra is hangszerelték, a gitár és szintetizátor veszi át a lágyabb hangszerek helyét. Az albumon egyébként Kenny Rogers, Willie Nelson és Shania Twain is közreműködött.
LJ – Be My Girl MV

A Planet Music szóló előadója, LJ, “Game Is Over” című tavaly decemberben megjelentett kislemezét követően visszatér a második minivel. A teljes egészében LJ munkáját tükröző – írt, komponált – dal, a “Be My Girl” klippjének  elkészítésében a BM Entertainment segédkezett. Az “LJ Project“-tel kapcsolatos MV itt megnézhető.

 

Soomin & Rex.D Project – I’m Sorry MV

Romantic Factory vadonás új formációja a Soomin & Rex.D Project a közeljövőben érkező kislemezének promóciójaként megjelentette “I’m Sorry” című szám klippjét. A szám egy mixtape-ből készült, amelyhez felhasználták WaleSabotage“-át, és Soomin és Rex.D hangi és rap adottságait. A dal egyébként része a ‘Black Ribbon Creative Freedom’ project-nek, amely a koreai cenzorálás ellen lép fel és ahogy a klippben is látszik, úgymond kisebb viccet csinálnak a cenzorálás komolyságából. A rövid klippet itt megnézhetitek.

 

 

Taecyeon & Wooyoung – Mr. Pizza CF

2011 végén választották a 2PM két tagját, Taecyeon-t és Wooyoung-ot a Mr. Pizza arcának, képviselőinek, és ennek megfelelően meg is jelent a két klipp. A mottó mindkét verzióban a “When you need Mister’s comfort”. A legnagyobb érdeklődést mégis Taecyeon reklámja váltotta ki köszönhetően a 2PM tag “So Ji Sub style” szerint kialakított megjelenésének. A reklámok itt megnézhetőek! Taecyeon, Wooyoung.

 

 

Oh Yeon Seo – QUA 2012

Oh Yeon Seo színésznő látható a QUA ruhamárka 2012-es új ruhakollekciójában. A színésznő a fotózás során egy-egy darabot mutatott be az őszi-téli kollekcióból. Egyébként Oh Yeon Seo jelenleg a ‘We Got Married’ keretein belül Lee Joon (MBLAQ) “felesége”, mindemellett igen nagy hírnévnek örvend ‘You Who Rolled In Unexpectedly‘ KBS drámában nyújtott alakításának köszönhetően.
miss A – I Don’t Need A Man practice videó

Alig jelent meg a miss A albuma, a fellépések, zenei show-k mellett a lányok megjelentették az “I Don’t Need A Man” című szám klippjében is látott koreográfiának bemutató videóját. A megjelenésről bővebben itt olvashattok, míg a practice videó itt látható!

 

 

 

Amennyiben valami kimaradt volna, illetve rossz linket találtok azért elnézést kérek, minden észrevételt szívesen veszünk és az ilyen okokból történő változtatások jogát fenntartjuk. Jó szórakozást, kellemes csemegézést mindenkinek!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB