Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » NoGoD – decemberben rövid Európa turné — elmarad!!

NoGoD – decemberben rövid Európa turné — elmarad!!

nogod

A tegnapi nap folyamán közölte a Neo Tokyo üzlethálózat Facebook oldalán, hogy decemberben Európába látogat a NoGoD néhány fellépés erejéig! A banda első alkalommal fog európai deszkákra lépni, hogy megmutassák, mire is képesek élőben. A jegyárusítás szeptember 11-én kezdődik meg, és spéci VIP csomagra is lehet számítani (melynek részletei később derülnek ki). Mint már említettem, a turné eléggé picike, így hozzánk nem keverednek el, mindenesetre itt vannak a dátumok és helyszínek:

december 10: London, Egyesült Királyság (The Garage)
december 12: Bochum, Németország (Matrix)
december 14: München, Németország (Backstage)

Ha valaki esetleg nem ismerné a bandát, egy rövid bemutatás: a NoGoD 2005-ben alakult Tokyo-ban, az énekes Danchou vezetésével, aki meglehetősen röhejes (legtöbbször bohócszerű) öltözködésével, de mindemellett kivételesen képzett hangjával is hamar kitűnt a többi indies-VK banda frontemberei közül. A zenészeket se kell félteni, mindenki magas szinten kezeli hangszerét, különösen a gitárosokat, Shinno-t és Kyrie-t érdemes megemlíteni. Zeneileg a NoGoD viszonylag mainstream, popos dallamokat egyesít egészen kemény heavy/power metalos témákkal. 2010-ben nagykiadói státuszba léptek elő, a King Records istállóját erősítik.

FRISSÍTÉS: A Twisted Talent szervezőcég ma jelentette be, hogy előreláthatatlan logisztikai okok miatt a teljes turné elmarad, és egyelőre nincs arról szó, hogy később bepótolnák a koncerteket. Természetesen akik már megvették a jegyüket, azoknak visszatérítik az árát (az adott jegyirodáknál kell érdeklődni).

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB