Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Nippon Groove! Mondocon! Afterparty! Mondo!

Nippon Groove! Mondocon! Afterparty! Mondo!

ng1307Július 20-án egészen különleges bulira kerül sor, mivel a nyárközepi Nippon Groove egyben az aznapi Mondocon afterpartija is lesz, vagyis, évek óta először újra egész estés / éjszakás bulizásba torkollhat a napközbeni conozás! Zeneileg persze marad most is a megszokott vonal, vagyis a nagyteremben a JPop, KPop és egyéb ázsiai klubzenék lesznek a főszerepben, míg a kisteremben a JRock és visual kei körül forog majd minden, de azért most az átlagnál egy kicsit több animékhez kapcsolódó szám is felbukkan majd a kínálatban.
Ha valaki pedig megy a conra és jönne a buliba is, de nem tudja, hogy hol a klub: az esti conbuszoknak köszönhetően exkluzív (és ingyenes) háztól-házig járat lesz a két helyszín közt!! (De egyébként az 1-es villamossal is relatíve gyorsan és egyszerűen el lehet jutni a Hungexpóból a klubba.)

És akkor a fő tudnivalók röviden:
Nippon Groove / Mondocon Afterparty
2013 július 20, szombat
helyszín: Kék Yuk klub (Bp. Fényes Adolf utca 28. / térkép)
kezdés: 21:00
belépő: 800 Ft / Mondocon karszalaggal: 600 Ft
Nagyterem – JPop, KPop, electro – DJk: Case & Ji
Kisterem: JRock & visual kei – DJk: Kazuya & Gaara
(pontosabb időpontok a conos buszokhoz hamarosan!)
facebook event

mondocon1307És, hogy mi lesz a Mondoconon? Nanézzükcsak. Többnyire a szokásos programok, itt-ott kisebb-nagyobb csavarásokkal: cosplay verseny (+jelmezt helyben összedobós gettó cosplay!), AMVk, rajzverseny, Home Made Asia koncert (róluk ugyebár nálunk is volt szó), DDR, előadások (Neil Gaiman, Star Trek, stb témákban), bemutatók (viking kor… huhh?), beszélgetések (“Geek kerekasztal beszélgetés” bármit is takarjon ez), kiállítások, nomeg a lényeg, a 25-ös pavilonban a kirakodóvásár és a Kerámia Terem néven futó épületben (azaz nem a megszokott helyen! ez valahol a főbejárattól balra van, de majd úgyis ki lesz táblázva) délután a szokásos zenei videós vetítés (meg napközben karaoke).
No, de akkor itt is, a lényeg kompakt kiadásban!

Nyári Mondocon 2013
helyszín: Hungexpo, jegyinfó (és részletesebb program: mondocon.hu)
facebook event
nyitás: 10:00
25-ös pavilon, 10:00-15:40 – SoundOf Japan pult! A teljes webshop kínálat (CDk, DVDk), régi és újabb poszterek, rengeteg kitűző, magazinok Japánból és Koreából, JRock gitárpengetők és egyebek!
16:00-17:00 – Japán és koreai zenei videók! A Kerámia Teremben.
18:30-19:00 – Para Para Fake Starz táncperformance (K épület nagyszínpad)

Nomeg, ami még fontos, hogy itt (is) lehet majd kapni a Mondo magazin aktuális számát, amiben a szokásos rengeteg érdekes cikk mellett a zenerovatban most a Nightmare és a Granrodeo a főszereplő! (Nomeg persze ott lesznek mellette a régi számok is, iszonyat mennyíségű zenei cikkel, plusz jó tucatnyi poszterrel. Ezekről a részletes listát itt találjátok.)

Szóval ez azért elég egyértleműen a nyárközép legjobb napja lesz minenkinek, akit akár csak kicsit is érdekel az ázsiai kultúra akármylik szeglete!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB