Főoldal » Hírek, KPop » Nine Muses: Glue – extrém módon korhatáros visszatérés [Frissítve videóval!]

Nine Muses: Glue – extrém módon korhatáros visszatérés [Frissítve videóval!]

9muses_glue01Úgy néz ki Koreában mostanság egyre nagyobb divat a határokat feszegető MV-ket készíteni. Ugyebár csak az utóbbi egy-két hétben ott volt a Phantom vetkőzős és a VIXX trancsírozós videója, most pedig a Nine Muses lánycsapat lengetett be egy extramód korhatáros visszatérésre utaló hírt: a legújabb, Glue című, december negyedikén aktuális digitális kislemezüket ugyanis úgy hirdetik, hogy az ahhoz készülő klip a megszokott 19+ korhatár helyett a 25 pluszos kategóriába esik majd. Egyelőre mindenki csak találgat, hogy mégis mi a fene lesz majd a szóbanforgó videóban, az eddigi egyszem promókép alapján pedig maximum csak annyit lehet sejteni, hogy itt nem a VIXX féle vérgőzős látvány lesz majd a korhatár oka.

Frissítés (nov 29): Megjelent az első teaser videó, amiből az nem derül ki, hogy mitől is lesz ez annyira korhatáros, az azonban igen, hogy egy, a klasszikus, hetvenes évekbeli diszkóhangzást megidéző dalra számíthatunk a lányoktól.

Glue teaser

[Frissítés – 2013. 12. 04]

Kikerült a lányok Glue MV-je és végre kiderült a turpisság, vajon mire vonatkozott a 25+-os korhatár. A választ a kiadó adta meg a kérdésre: a 25+ jelen esetben a csajok sexy koncepciójára és a lányok átlagéletkorára utal, de a videó annyira nem feszegeti a határokat.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB