Főoldal » Hírek, JPop » Néhány áprilisi Hello! Project kislemez

Néhány áprilisi Hello! Project kislemez

Április 3. termékeny nap lesz a Hello! Project életében, egyszerre négy kislemezük is megjelenik ezen a napon. Az idén debütált énekesnő, Tasaki Asahi második Sakura Dokei/Amayo no Tsuki című kislemeze mellett a ℃-ute 21. kislemeze, a Crazy Kanzen na Otona rögtön hatféle verzióban érkezik.

A dalhoz készült videó már egy ideje megtekinthető: Crazy Kanzen na Otona

Juice=Juice

Morning Musume.

A Hello! Project új alcsapata, a Juice=Juice első független kislemeze, a Watashi ga Iu Mae ni Dakishimenakya is ezen a napon kerül a boltokba.  A tanoncokból, és a GREEN FIELDS tagjaként már bemutatkozott Miyazaki Yuka-ból összeállított lányok korábban mind sikertelenül próbálkoztak Morning Musume. és S/mileage meghallgatásokon, de most csapatban bizonyíthatnak.

Érdekesség, hogy az említett GREEN FIELDS második független kislemezének megjelenését is erre a napra időzítették.

Április 17-én érkezik az új, sorban az 53. Morning Musume. kislemez, a Brainstorming / Kimi Sae Ireba Nani mo Iranai hétféle verzióban. A két címadó dal mellé felkerül többek között Tanaka Reina búcsúdala is, aki  május 21-én a tavaszi turné záró, Nippon Budokan koncert után elhagyja a csapatot. Azt már tudhatjuk, hogy Reina nem hagy fel a zenéléssel, a kilépés után a LoVendoЯ névre keresztelt zenekarára kíván fókuszálni. A csapat első Hello! Project feldolgozásokat tartalmazó lemeze várhatóan májustól lesz kapható.

A Brainstorming és a Kimi Sae Ireba Nani mo Iranai táncverziói már felkerültek a csapat hivatalos YouTube csatornájára:

Borítók és tracklista megtekinthető itt!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB