Főoldal » Hírek, KPop » MYNAME – What’s up? [Frissítve!]

MYNAME – What’s up? [Frissítve!]

You’ve got a message…” szól a dal 2011 óta és a fiúk új számokkal folytatják menetelésüket a siker útján.

A MYNAME nevet viselő 4 tagú formáció mind a koreai, mind a japán piacra eljuttatta üzenetét, a “Message” című debütáló (koreai majd japán) kislemez formájában. A reakció igen gyors és pozitív volt, a fiúkat hamar meg is szerette a közönség.
Nem is hagyták lankadni a figyelmet túl sokáig, ugyanis ez év májusában megjelentették “My Name 1st Single” című lemezt, amely után egy újabb kislemezzel térnek vissza rajongóikhoz.

A hírek igaznak bizonyultak, hiszen szeptember 19-én a kiadó, a H2 Media, hivatalos japán twitter oldalán közzétette, hogy a MYNAME még idén visszatér és a további információk később frissítésre kerülnek. Ennek megfelelően, hogy a kíváncsiságot és az információ-éhséget csökkentsék, további részletek láttak napvilágot az elmúlt napokban.
Az új japán kislemez a “What’s Up” nevet viseli és várhatóan november 1-én kerül a piacra. Azonban a tracklistáról egyenlőre még nem árult el semmit a H2 Media, de hogy az érdeklődést fokozzák, megjelentettek a dalokról egy video teasert.

A videó alapján a fiúk igen nagy változáson mentek keresztül az elmúlt időben, mind zeneileg, mind külsőre egy teljes egészében megújult MYNAME érkezik a rajongókhoz kora novemberben! Hogy ez a változás előnyös e vagy sem, azt döntse el mindenki maga, de addig is, lentebb megtaláljátok az előzeteseket, további infók pedig majd később érkeznek.

MYNAME – What’s up?:

 MYNAME – Hello and Goodbye japán verzió előzetese:

Október 17-e folyamán nyilvánosságra hozták a “Hello and Goodbye” című szám japán verziójának teljes videóklipjét. A klip nem különbözik sokban a koreai verzió videóanyagától, de maga a dal nagyon tetszetős, bár ez persze izlés dfolga is, szóval nézze meg és döntse el mindenki maga. A továbbiakról később informálunk mindenkit, addig is a klip:

MYNAME – Hello and Goodbye teljes videoklip:

 

Október 23-án jelent meg a várva várt új szám, a ‘What’s Up’ videóklippje. Amint korában említettük a frissítő, vidám hangzás felrázza a hallgatóját, a fiúk zenei fejlődése érezhető a dalból. Ahogy korábban is mondtuk a fiúk külseje is megváltozott, ezt a teaserből is láttuk, ám a teljes klipp mégis egy korrektebb képet ad az új külsőkről. A fiúk szinte a szivárvány minden színét majdhogynem  felvonultatják, mint fekete (Insoo), kék (JunQ), rózsaszínes (GunWoo), méz-szőkésbarna (ChaeJin) és fehéres-szőke (SeYong). A klippet linkeljük is nektek, hogy elérhetőbb legyen számotokra, valamint egy képet is találtok lejjebb. Jó szórakozást addig is, míg megjelenik az album 21-én!

MYNAME – What’s Up MV (teljes):

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB