Főoldal » Hírek, KPop » MYNAME – Day by day ~ [FRISSÍTVE!]

MYNAME – Day by day ~ [FRISSÍTVE!]

MYNAME_1380187890_af_org

Követve sok más koreai társukat, októberben visszatér az öttagú csapat. A MYNAME kiadója, a H2 Media vadonatúj teaser fotót jelentetett meg a srácokról, amelyből már sejthető a koncepció. Az új lemez várhatóan október 11-én lát majd napvilágot online és október 14-én kerül majd a boltok polcaira. Egyelőre csak annyi bizonyos, hogy a következő daluk egy közepes-tempójú nóta lesz és a fiúkat egy új oldaláról ismerhetik meg a rajongók.

[Frissítés – 2013. 10. 01]

Ugyan az már korábban kiderült, hogy mikorra várható a visszatérés, azonban, hogy mi lesz a vezér-dal, az eddig még nem. A legújabb értesülések szerint, a MYNAME visszatérő dala a Day by Day címet viseli és nem más, mint Lee Hyun Do írta. A veterán zenész a DEUX nevű bandával lett ismert sok évvel ezelőtt. Érdekesség, hogy 20 éve tevékenykedik a szakmában, de a mostani, a MYNAME számára írt hip-hop/r&B dal az első, idol csapatnak írt dal, amiben közreműködik.

MYNAME_1380594846_af_org

[2013. 10. 10.]

Miután a tegnapi napon megjelent a visszatérő korongjának előzetese, a mai napon felkerült az internetre az új videoklip is, amely a fiúknak egy sokkal érettebb oldalát mutatja be. A kisvideó a fentebb már említett Day by day című dalhoz készült, amelyen Lee Hyun Do-val (D.O) dolgoztak együtt.

 

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB