Főoldal » Goth & Industrial, Hírek, Japán, JRock / Visual kei » MONAURAL CURVE – nemsokára “új” album!

MONAURAL CURVE – nemsokára “új” album!

Azok a régebbi motorosok, akik jó mélyen turkáltak a különféle visual kei-közeli underground irányzatokban, még talán emlékezhetnek a MONAURAL CURVE-re: a hanon/no wave néven 2001-ben induló project felállása 2003-ban szilárdult meg a gitáros Zull segítségével, aki olyan kultikus bandákban játszott korábban, mint az Art Marju Duchain, a Nookicky vagy a The Candy Spooky Theater monaural curve 2015-12(jelenleg pedig a …Silence sorait erősíti).

A darkwave és goth-rock elemeket felvonultató társulat annak idején pár év alatt csupán egy maréknyi rövidebb lemezt jelentetett meg, amiket már akkor is elég nehéz volt begyűjteni.

Mostanában azonban úgy tűnik, hogy megint mozgolódik a csapat, legalábbis önmagukhoz képest relatíve nagyobb az aktivitás: néhány idei koncert mellett kiadnak egy új lemezt is, ami azért mégsem annyira új – a december 22-én érkező Romantics on the Plate without the Plate c. album olyan dalokat gyűjt össze, amelyeket a banda “fénykorában” már kiadott, de mára már elérhetetlenek.

Az igyekezet mindenesetre dicséretes, hiszen nem csak iTunes-on, de a szélesebb körben elérhető Google Play-en is megjelentetik az anyagot, utóbbi oldalon ráadásul eszméletlenül olcsón – katt ide, ha támogatni szeretnéd a zenekart!

monaural curve 2015-12 cover01. Story Weep
02. Religion
03. Baby Messiah
04. Deep Guilt
05. Angels
06. Stars
07. Cinderella
08. What Happened to the Children?
09. Strawberry Crime

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB