Főoldal » Hírek, JPop » Mizuki Nana – Vitalization

Mizuki Nana – Vitalization

Mizuki_Nana_0730Július 6-ától sugározák Japánban a Senki Zesshō Symphogear anime második szériáját, melyben Mizuki Nana kölcsönzi Kazanari Tsubasa hangját. Akárcsak az első évad esetében, most is Nana énekli az anime főcímdalát, a Vitalization-t, mely következő kislemezének címadó dala is egyben.

A Vitalization Noriyasu Agematsu és Daisuke Kikuta szerzeménye, kislemez formában pedig július 31-étől megvásárolható. A kiadványt csak CD verzióban árusítják, és az említett mellett két új szám kerül még fel rá.

A második dal, az Ai no Hoshi Eriko Yoshiki szerzeménye, aki korábban olyan dalokat komponált az énekesnőnek, mint a Phantom Minds, vagy a Bright Stream. Ez a dal az augusztus 24-én a japán mozikba kerülő Space Battleship Yamato 2199 mozifilm végén is hallható lesz. Míg a harmadik szám, a Dramatic Love Nana rádióprogramjának, a Mizuki Nana no M no Sekai-nak az egyik zenéje lesz, és az előző két számmal ellentétben a dalszöveget nem az énekesnő írta, hanem egyik barátja  Sayuri, a szerző pedig KOUTAPAI.

Vitalization PV

CD:
1. Vitalization
2. Ai no Hoshi
3. Dramatic Love
mizukinana_Vitalization_0730

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB