Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Miyavi új stúdióalbuma júliusra várható [Frissítve újabb videóval!]

Miyavi új stúdióalbuma júliusra várható [Frissítve újabb videóval!]

A gitárvirtuóz Miyavi július 24-én dobja piacra új nagylemezét, No Sleep Till Tokyo címmel. Az album a 2018 decemberében napvilágot látott Samurai Sessions 3 kollaborációs lemezt követi, új anyagot viszont 2016-ban adott ki legutóbb az énekes-gitáros, Fire Bird címmel.

Az új lemez dalait először a japán közönség hallhatja majd a májusi Japan Tour 2019 “THE OTHER SIDE” turné keretében, és a hírek szerint ezúttal több japán nyelvű dalszöveg lesz, mint azt a legutóbbi időkben Miyavitól megszoktuk. Az album további érdekessége, hogy a borítóját nem más tervezi, mint Ishida Sui, a Tokyo Ghoul mangakája, így biztosan izgalmas dizájnnak ígérkezik.

Frissítve (júli 26): A napokban kijött az album és vele együtt érkezett egy friss, a nemzetközi turnék felvételeiből összevágott klip is az Under The Same Sky című dalhoz! Sőt, időközben Miyavinak volt egy közös dala az utóbbi évek egyik legfelkapottabb japán énekesnőjével, Daokoval is, ami bónuszdalként szintén felkerült a lemezre, szóval ennek a videóját is megnézhetitek alább.

Frissítve (aug 8): Újabb klip érkezett, ezúttal a címadó dalhoz, a címhez passzolóan főszerepben Tokióval!

No Sleep Till Tokyo
2019.07.24
01.Stars
02.No Sleep Till Tokyo
03.Tears On Fire
04.Other Side
05.Samurai 45
06.Butterfly
07.Walk With Me
08.Under The Same Sky
09.We Can’t Stop It (Rewind)
10.Daoko x Miyavi: senkyakubanrai (千客万来)

Tags: , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB