Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Miyavi: Imaginary – új album szeptemberben! [Frissítve videóval]

Miyavi: Imaginary – új album szeptemberben! [Frissítve videóval]

A tavaly áprilisi Holy Nights után már itt is vannak az első hírek Miyavi következő, sorban immár 13. nagylemezéről! A megjelenési dátum még elég távol van, ugyanis az Imaginary majd csak szeptember 15-én jelenik meg, szóval egyelőre sokat még nem lehet tudni, annyi azonban már kiderült, hogy az albumon 10 dal lesz, köztük több másokkal közös kollaboráció, valamint az Are You With Me? című dal, ami nem más, mint az ECC x MIYAVI “Sekaijin ni Narou” Youtube csatorna hivatalos főcímdala, ahol amúgy… Miyavi japánoknak szóló angol nyelvleckéit találhatjuk meg.

Hangzásban Miyavi igérete szerint az album újra egy megújult zenei világot mutat majd, a CD-ből pedig három verzió kerül majd az üzletekbe, a sima, csak CD-s Regular változat és két Limited Editon, melyekhez egy-egy DVD jár majd, egy két részre vágott, összesen három órás videóanyaggal, ami a tavalyi MIYAVI Virtual Livestream koncert felvételéből és egy vadonatúj interjúból lesz összevágva. Miyavi egyébként szeptemberben kezdi meg aktuális amerikai turnéját, amit remélhetőleg követ majd egy újabb európai kiruccanás is.

Frissítve (szept 15): Ma jelent meg az új album és ezzel együtt befutott egy friss videó is a New Gravity című dalhoz! A lemezen egyébként most is nagyon nemzetközi volt a vendégsereg, ezúttal Kang Daniel (Korea), Kimbra (Új-Zéland) és Troi Irons (USA) működött közre egy-egy dalban, extra furaságnak pedig meghallgathatjuk a Nirvana hírneves Smells Like Teen Spirit-jének miyavisított verzióját is! Tracklistát a poszt végén az új klip után!

Imaginary
2021.09.15
01.New Gravity
02.Imaginary feat. キンブラ (Kimbra)
03.Warrior
04.Smells Like Teen Spirit
05.Living In Fire
06.Hush Hush feat. Kang Daniel
07.Youth Of the Nation feat. Troi Irons
08.I Swear
09.Are You With Me?
10.Dance With Me
11.SUPER HERO

2 komment

  1. avatar torta says:

    Megujulas a francot, ugyanaz a kozepszeru, otlettelen szemet, amit 5-6 eve futoszalagon gyart a csavo. A Firebird meg nagyreszt friss, fogos dalokbol allo lemez volt, viszont az azota megjelent anyagaibol joindulattal lehetne egy igazan kerek albumot osszeallitani. Raadasul az izgalmas gitarjatek, ami igazabol kiemelte a jpop katyvaszbol, mara majdnem teljesen hatterbe szorult, erezheto, hogy inkabb csak enekelni akar.

    A ket ‘feldolgozas’ kulonosen buntet, plane azokat akik ismerik es szeretik az eredeti eloadokat/dalokat.

    • avatar Case says:

      Sajnos tök jogos amúgy, én sem érzem a promóban hangoztatott megújulást sehol. Mondjuk a No Sleep Till Tokyo-t én még kifejezetten szerettem, de a Holy Nights után már nekem is az volt az érzésem, hogy ami jó belőle az is inkább önismétlés. Itt meg pláne. Máshova írtam róla lemezkritikát, ott is az lett a végkövetleztetés, hogy van rajta 3-4 jó szám, a többi töletlék max, a két cover meg az abszolút mélypont.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB