Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Meku kilép a GALEYD-ből [Frissítve!]

Meku kilép a GALEYD-ből [Frissítve!]

galeyd mekuKisebbfajta sokként érte a rajongókat, hogy a GALEYD egyik fő arca, Meku (gitáros) bejelentette, hogy nem lesz többé a zenekar tagja. Ennek okát azzal indokolták, hogy zenei ellentétek alakultak ki Meku és a banda többi tagja között. Maga a gitáros is említette blogbejegyzésében, hogy mióta elindította a zenekart, próbált mindig olyan kompromisszumokat kötni, amelyek mindenki javára válnának, de már belefáradt ebbe (a fanok pletykái szerint nem volt megelégedve az utóbbi pár kiadványuk zenei irányvonalával, bár ez csak szóbeszéd).

A GALEYD és Meku útjai persze nem válnak el azonnal, ugyanis a zenész beleegyezett abba, hogy a hátralévő tekintélyes mennyiségű nyári fellépésen még gitározik nekik, illetve elkíséri őket a különféle rajongói találkozókra. Így a banda és Meku utolsó közös fellépése Oszakában lesz, augusztus 23-án.

A kérdés már csak az, hogy mennyi esélye van a GALEYD-nek ezek után a folytatásra, hiszen nem csak egy alapítótagot, de fő dalszerzőjét is elveszíti a banda. Reméljük a legjobbakat, és hogy mindkét fél talpra tud majd állni!

FRISSÍTÉS: Azóta a banda már bejelentette, kicsit megkésve, de nem túl meglepő módon, hogy szünetelni fognak.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB