Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » MEJIBRAY – új mini album és kislemezek a láthatáron [Frissítve, videóval!]

MEJIBRAY – új mini album és kislemezek a láthatáron [Frissítve, videóval!]

mejibray banner 2015-06-21

Ahogy azt már megszokhattuk, a mindig szorgos MEJIBRAY ezúttal is jó előre bejelentette az év további részére szánt kiadványait: nem elég, hogy a tavaly decemberi album után a srácok két kislemezt és egy koncert DVD-t is megjelentettek, nyáron várható egy új mini album, ősszel pedig két újabb kislemez! Lássuk szépen sorjában:

Először is augusztus 8-án jön a banda új mini albuma, amely – a Slivers.exe és a MESSIAH.bat után folytatva a címadási hagyományt – a VENOMS.app névre hallgat. A lemezt persze többféle verzióban is meg lehet majd venni: limitált Type-A (CD+DVD), limitált Type-B (CD+DVD) és regular (CD). Íme a részletes tracklista és borítóáradat:

CD
01. Moudoku [regular bonus]
mejibray venoms app cover02. VENOMS
03. kairi
04. Until…
05. ACME
06. Kodoku no Catacombe
07. Rui [regular bonus]

Type-A bonus DVD
VENOMS (videoklip)

Type-B bonus DVD
2015.06.21. Akasaka BLITZ (koncertrészlet)

Ezt követően szűk két hónap “pihenő” következik (persze koncertekkel tarkítva), majd jön a csapat új kislemeze Paradigm Paradox címmel, október 7-én. Ebből is háromféle változat lesz, a mini albumhoz egészen hasonló elosztásban: míg a regular kiszereléshez bónusz dal jár, addig a két limitált bónusz DVD videoklipet, illetve koncertrészletet tartalmaz. Tracklista:

mejibray paradigm paradox coverCD
01. Paradigm Paradox
02. VICTIM(ism)
03. Negator NEGATOR [regular bonus]

Type-A bonus DVD
Paradigm Paradox (videoklip)

Type-B bonus DVD
2015.06.21. Akasaka BLITZ (koncertrészlet)

Végül pedig a banda másik kislemeze, a SECRET No.03 zárja az újdonságok sorát, november 4-én. Megint csak háromféle kiadás, a tartalom elosztásában ugyanúgy, ahogy az előbbiekben:

mejibray secret no3 coverCD
01. SECRET No.03
02. door-zaki ma-die
03. RenYuS [regular bonus]

Type-A bonus DVD
SECRET No.03 (videoklip)

Type-B bonus DVD
2015.06.21. Akasaka BLITZ (koncertrészlet)

FRISSÍTÉS: Most már belehallgathattok az augusztus 8-án megjelenő mini album összes dalába (kivéve a regular változat nyitó- és zárószámába, de valószínűleg az úgyis intro/outro lesz), illetve a címadó szám klipjét is megnézhetitek!

 

FRISSÍTÉS (2015.09.15): Már láthatjátok a Paradigm Paradox kislemez különféle változatainak borítóit (fenn a tracklista mellett), illetve napvilágot látott a címadó dal teljes klipje is!

FRISSÍTÉS (2015.10.16): Felkerült a kislemez széria második darabjának is a borítóválasztéka (fenn láthatjátok), illetve már az új klipet is meg lehet sasolni!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB