Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » MEJIBRAY – tavasszal új kislemezek! [Frissítve, videóval!]

MEJIBRAY – tavasszal új kislemezek! [Frissítve, videóval!]

mejibray 2015-12Lassan már megszoktuk, hogy a MEJIBRAY egyszerre több kiadvány megjelenését szokta bejelenteni – most sincs ez másként. A roppant termékeny csapat ezúttal a decemberi NEXT MAJORITY VENOMS c. turnéjának utolsó állomásán állt elő a hírrel: tavasszal két új kislemezzel is előrukkolnak!

Az első, Agitato GRIMOIRE c. anyag március 2-án, a második, THE END c. single pedig április 6-án jelenik meg. Egyelőre annyi bizonyos, hogy előbbi kislemez a címadó dalon kívül tartalmazza még a BLACK REBELLION és a Hiai c. számokat (utóbbi persze csak a regular változaton lesz rajta), illetve az is tuti, hogy most is háromféle verzió lesz: limitált “A” (klipes DVD-vel), limitált “B” (koncertrészletes DVD-vel), és regular (CD) kiszerelés.

FRISSÍTÉS: Megérkezett az Agitato GRIMOIRE klipje!

FRISSÍTÉS: Az április 6-án megjelenő THE END c. kislemezről is kiderült azóta egy s más. A single szintén a fent említett háromféle kiszerelésben fog napvilágot látni, a címadó dalon kívül pedig a DE:SHOW és a Uso to gukou -sore mo mata ningenrashiitte kamisama wa waratteru no- c. számokat tartalmazza (utóbbit persze csak a regular változat). A klipelőzetest már meg is leshetitek – úgy tűnik, ezúttal visszafogottabb dalra számíthatunk.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB