Főoldal » Hírek, Japán, Rock » Maximum The Hormone visszatérés új videóval!

Maximum The Hormone visszatérés új videóval!

A Maximum The Hormone 2006-ban robbant be a köztudatba a Death Note animéhez készült dalaival, következő évben kihoztak egy nagyon sikeres albumot, azóta viszont kicsit döcögős volt a pályájuk. Több leállásuk volt, hol betegségek, hol Nao terhessége miatt, de amikor aktívak voltak, akkor is inkább csak koncerteztek és az utóbbi 11 évben az egyetlen hosszabb új anyag tőlük a 2013-as Yoshu Fukushu album volt. Most viszont úgy néz ki visszatértek és… szerencsére továbbra is pont olyan furcsák és kiszámíthatatlanok, mint régen.

Az első új dal / videó a meglepően könnyed, punkos haikei VAP-dono még szeptemberben futott be, kitalált halandzsa nyelven énekelték (de a klip azárt kapott japán feliratokat) és arról szólt, hogy leléptek a korábbi kiadójuktól és átszerződtek a Warnerhez. A folytatás, a nyakatekert című Maximum the Hormone II -Let’s Talk about Menkata Cottelee pedig a napokban érkezett és ez már visszatérést hozott a zenekar hisztérikus, dallamos pop és hörgős zúzda-káosz közti csapongásához. Itt egyébként az a téma, hogy az énekes-gitáros Maximum the Ryokun orvosi tanácsra változtatott az életmódján, edzeni kezdett és lefogyott, de egyes rajongók reklamáltak, hogy ők a duci Ryokunt jobban szerették… no, és ez a dal egy üzenet nekik.

Szóval egyelőre ennyi van, két új dal, két videóval, de reméljük nem sokat kell várni, hogy infó érkezzen egy közelgő nagylemezről is!

Frissítés: Ja jó, ott van ám elrejtve az infó a következő kiadványról az újabb videó végén… egy percnyi ramenzabálás után. Szóval HOLNAP jelenik meg és ez lesz a tracklista:

これからの麺カタコッテリの話をしよう (korekara no menkata cottelee no hanashi wo shiyou)
2018.11.28
01.Maximum the hormone II ~これからの麺カタコッテリの話をしよう~
02.G’old~en~Guy
03.肺脂西班牙 (we’re the 俺)
04.拝啓VAP殿
05.G’old~en~Guy (劇場版アニメ予告編 ver)(Bonus Track)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB