Főoldal » Hírek, Japán, Rock » Maximum The Hormone: új PV és új album!

Maximum The Hormone: új PV és új album!

A Maximum The Homone a napokban új videóval tért vissza, aminek a linkjét az oldalukon trükkös módon elrejtve publikálták, úgy, hogy csak egy sor japán nyelvű linket végigklikkelgetve megtalálható (alább viszont a macerás klikkelgetés nélkül is megnézhetiitek). De hogy a zenekar megmaradt a teljes kiszámíthatatlanságnál, azt nem csak ez bizonyítja, hanem maga a szám és videó is, ami igazi jó kis hörgős-zúzós koncertfelvételként indít, majd átfordul valami egészen más, zeneileg és képileg is nehezen kimagyarázható… valamibe.

mth_1306Az igazi lényeg azonban a PV legvégén van elrejtve: a zenekar nyáron új lemezzel tér vissza! Ez a hír már csak azért is az év egyik legnagyobb eddigi szenzációja, mivel az annak idején a felejthetetlen Death Note betétdal párossal a köztudatba robbant csapat hat éve, 2007 márciusa óta nem adott ki új albumot! Időközben mindössze két kislemez jelent meg tőlük, összesen hat dallal, melyek közül egyébként egy kivételével mind rajta lesz az összesen 15 számos albumon, amely július 31-én kerül majd a boltokba. A Yoshu Fukushu címen futó lemez egyébként már csak a körítés miatt is érdekes lesz: a CD mellé kapunk majd egy 156 (!) oldalas bookletet is, melyben többek közt a dalokhoz tartozó zenekari megjegyzések is helyet kapnak, de lesz benne egy öt fejezetes manga is. A PV után nem sokkal nyilvánossára került a borító és a tracklista is, melyeket szintén megtaláltok alább, utóbbit a zenekar oldaláról származó számcím átírásokkal, fordításokkal kiegészítve. Most pedig következzék az a bizonyos PV:

A.L.I.E.N PV

mth_5thYoshu Fukushu (予襲復讐)
01.予襲復讐 (Yoshu Fukushu [Our Merciless Home’war’k])
02.鬱くしきOP 〜月の爆撃機〜 (Bluetiful Intro:Tsukino Bakugeki-ki)
03.鬱くしき人々のうた (Utsukushikihitobitonouta [Ode to Bluetiful People])
04.便所サンダルダンス (Benjo Sandal Dance [Toilet Sandal Dance])
05.中2 ザ ビーム (Chu2 The Beam [8th Grader Beam])
06.「F」
07.爪爪爪 (Tsume Tsume Tsume)
08.ロックお礼参り 〜3コードでおまえフルボッコ〜 (Rock Oreimairi~3 Chords de Omae Fullbocco~)
09.アンビリーバボー! 〜スヲミンツ ホケレイロ ミフエホ〜 (Rock Oreimairi~3 Chords de Omae Fullbocco~ [Rocking Retaliation: Beat the Hell out of You with 3 Chords])
10.え・い・り・あ・ん (A-L-I-E-N)
11.my girl
12.メス豚のケツにビンタ (キックも) (Mesubuta no Ketsu ni Binta(Kick mo) [Bitch Ass Slapping: and Kicking])
13.ビューティー殺シアム (Beauty Killosseum)
14.maximum the hormone
15.恋のスペルマ (Koino Sperm [Amorous Sperm])

Frissítés! (júli 27) – egy újabb PV, ezúttal a címadószámhoz!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB