Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Masked Rider System: Slow – új csapat, klasszikus visual kei hangzással!

Masked Rider System: Slow – új csapat, klasszikus visual kei hangzással!

maskedrider01

Akira, a Masked Rider System énekese eredetileg ’97-ben bukkant fel, mint a klasszikus, Kisaki féle vk csapat, a Mirage frontembere, majd hosszú időre eltünt (= kis, no-name zenekarokban ügyködött), mielőtt nemrégiben a szóbanforgó új csapat élén tért vissza a reflektorfénybe. Jelenlegi társai: a zenekarvezető Zodd (a Under Code-os Zodia ex-dobosa), az eddig csak ismeretlenebb együttesekben gitározó Dice, valamint Q-La (régebben Kyura / gitár) és Kozi (basszgitár)… előbbi többek közt a Kisaki Project és a Deshabillz, utóbbi pedig a Suicide Ali tagja volt korábban.

A zenekar tavaly év végén indult be, akkor egy három számos kislemezük és egy ingyen osztogatott bemutatkozó demó CDjük jelent meg, most pedig egy újabb kislemezzel tértek vissza. Ez a Slow címet kapta és hangzásban nagyszerűen idézi meg a ’90-es évek visual kei aranykorát (a címadó dalról nekem speciel a Luna Sea ugrott be elsőre), amihez a nagyon jól passzol a leginkább a nagoya-kei zenekarokat idéző, csupa-fekete, bőrszerkós kinézet.

maskedrider_slowSzerintem az egyik legizgalmasabb új vk banda, habár két kislemez után persze még korai ilyeneket kijelenteni, de annyi biztos, hogy érdemes lesz figyelni rájuk. A zenekar hivatalos oldalát erre találjátok, alább pedig egy PV előzetes és egy dalelőzetes-gyűjtemény az aktuális kiadványhoz.

Slow
2015.06.10
01.Lailah
02.Slow
03.Rude

DVD
01.Slow PV

Slow PV preview

Slow single teaser spot

maskedrider02

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB