Főoldal » Hírek, KPop » Loona – Havonta megjelenő lánybanda?!

Loona – Havonta megjelenő lánybanda?!

A Blockberry Creative egy új kpop kiadó akik egy nagyon érdekes, kreatív projektbe vágtak. A LOOΠΔ vagyis Loona egy lánybanda lesz, koreai nevük “A hónap lánya” azonban többröl árulkodik. Az októberben első számával kijött “együttes” havonta mutat be egy-egy tagot, akik a saját nevüket viselő single-lel debütálnak, így jövő év végére lesz csak teljes az együttes!

Októberben kezdődött a dolog HeeJinnel aki a szexi, jazzes ViViD c. számmal debütált.

Őt követte novemberben HyunJin, a macskamániás klippű, Around You-val, ami egy lassabb, balladás dalocska. Emellett az előző lánnyal közösen jelent meg az I’ll Be There c. számuk, ami egy nagyon jópofa, retro pop szám!

A hónapban pedig HaSeul-re esett a sor és Let Me In c. varázslatos, misztikus balladából induló, közepesebb tempójú pop dalára. A dal komolyzenei betéte valami elképesztően hangulatos! Emellett, az eddigi 3 lány egy közös karácsonyi számot is felénekelt, Carol címmel.

Az ilyen ötletek mindig megérdemlik a tapsot, mert sokkal jobb mint bedobni a köztudatba egy újabb 12 tagú lánybandát. Ráadásul a dalokon látszik, hogy rengeteg stílusban tudnak majd alkotni, öröm lesz várni, minden hónapban a meglepetést! Továbbiakban havonta igyekszem az új számokról írni!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB