Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Londboy: a héten érkezik az első nagylemez! [Frissítve videóval!]

Londboy: a héten érkezik az első nagylemez! [Frissítve videóval!]

londboy1610

A B.P.Records kiadó elsősorban a Royz és a Kiryu miatt ismert, de azért persze más bandákkal is dolgoznak, ilyen többek közt a Londboy is, akik a héten jelentkeznek az első nagylemezükkel. És mivel korábban még nem írtunk róluk, a videók, tracklista és egyebek előtt gyorsan nézzük át, hogy mit is érdemes tudni róluk! Tavaly októberben indultak és korábban az öt tag közül az énekest leszámítva mindenki egy nagyon rövid életű Noctscure nevű csapatban zenélt… Ezutóbbiban az érdekesség egyébként az, hogy míg az ex-Noctscure énekes Kai az idei év egyik legigéretesebb újonc vk zenekarának, Killaneth-nek az élén a sokkolós-durvulós-hörgős vonalat erősíti, addig a többiek a Londboy-ban inkább a leginkább talán a régi Alice Nine-ra emlékeztető irányba indultak el.

Eddig két kislemezük jött ki, egy még tavaly saját kiadásban (Open Your Heart), a második (Iris) viszont már a BPR színeiben. Ezutóbbi márciusban került a boltokba, azóta koncertezgetett a csapat, meg persze az új anyagon dolgoztak és ennek eredménye, a Shounen Jihen október 12-én jelenik meg. Az albumon 13 dal lesz, legalábbis a Regular kiadáson, mert a Limited változaton egyel kevesebb, ezutóbbihoz viszont jár majd egy DVD a Datura című dal klipjével és az ahhoz tartozó Making Of filmecskével. A kliphez egyelőre csak az előzetes jött ki és ezt alább meg is találjátok a két korábbi MV és az albummal kapcsolatos egyéb infók társaságában:

Frissítés (okt 15): Azóta felkerült az új klip teljes váltpzata is, szóval akkor előbb az, majd a már korábban felpakolt videók!

Datura spot

Iris

Open Your Eyes

londboy_shounen_limized londboy_shounen_reg

Shounen Jihen
2016.10.12
01 Open your heart
02 微炭酸ミュージック
03 黎明アブソリュート
04 スチームボウイ
05 DATURA
06 ATHENA
07 裂
08 東京マイノリティ( Included in type B )
09 reLANDtune.
10 Pray
11 Gloria
12 アイリス
13 ギフト

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB