Főoldal » Hírek, KPop » Loco: Movie Shoot – Az AOMG rapper egyelőre csak MV-vel (de félpucéran!) tért vissza! [Frissítve 2 új klippel!]

Loco: Movie Shoot – Az AOMG rapper egyelőre csak MV-vel (de félpucéran!) tért vissza! [Frissítve 2 új klippel!]

Az AOMG rappere Loco, végre új anyaggal készült rajongóinak, igaz egyelőre megjelenés nélkül! 25-én készül kiadni azt a lemezt, melyen a ma megjelent szám, a Movie Shoot is helyet kap majd. A dalban DPR Live vett részt, és a csapat meg is rendezte a rappernek a klipet. Igaz, ez csak amolyan viszonzás, hisz legutóbb ők kaptak segítséget a rappertől és az AOMG-től! A dalról sokat nem is érdemes beszélni,  végre újra, egy igazi, belevaló hip-hop szám, nem pedig szerelmes ballada (igaz, az is jól áll neki!) a klip már más kérdés. Nem csak a fényképezés lett maga szép, a megvalósítás pedig érdekes így, hogy a címnek megfelelően filmes, filmforgatós tematikát kapott, de két ráadás is van. Egyrészt, tényleg láthatunk forgatás közbeni bakikat a videóban másrészt pedig, Loco úgylátszik, igyekszik átvenni Jay Park szerepét, hogy ne csak mindig ő legyen félmeztelen :D.

Frissítés (Május 24.):

Mivel 2014 óta nem kaptunk nagyobb lemezt a rappertől, örömmel teli a hír, hogy egy studió albumként érkezik a Bleached. A korongon néhány korábbi single, de főleg új számok lesznek, ahogy lejjebb a dallistán is látszik. Az albumhoz még egy klip jelent meg, a dallamosabb hip-hop számhoz, a Da Da Da-hoz. A dalban a cég társ énekesnő Hoody vett részt!

Tracklist:

 1. A.O.M.G.
 2. Movie Shoot (Feat. DPR LIVE) *
 3. So Bad (Feat. Sik-K)
 4. Tiger
 5. 입버릇처럼
 6. 지나쳐 (Feat. DEAN)
 7. 열심히 살아보니 (skit) (CD Only)
 8. 아침은 까맣고
 9. DA DA DA (Feat. Hoody) *
 10. Still (Feat. Crush)
 11. You Too (Feat. Cha Cha Malone)
 12. 다시 앞으로 (Feat. Sumin)

Frissítés (Máj. 26.):

Két új MV jelent meg két nap alatt! A túl szexi nőről áradozó 지나쳐 c. RnB hangzású számban, mindenki legnagyobb örömére Dean vett részt. A másik szám a Brighten Your Night pedig egy lazulós, teljesen szóló darab,melyben a mostanában folyó életéről beszél őszintén!

Frissítés (Aug. 05.):

Az album sikerén felbuzdulva, három hónappal a megjelenés után új MV érkezett. A választott dal a Rewind, melyben Sumin betétjét hallhatjuk, klipjében Loco visszagondol életére, különböző fotókat felvonultatva.

Tags: , , , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB