Főoldal » Hírek, KPop » LIVE: Coming To You Live – A rapper első stúdió albuma, Jay Parkkal, Loco-val és DEANnel! [Frissívte új MV-vel!]

LIVE: Coming To You Live – A rapper első stúdió albuma, Jay Parkkal, Loco-val és DEANnel! [Frissívte új MV-vel!]

A DPR (Dream Perfect Regime) zenei csapat rappere Live, első hivatalos debütáló singlejét a hónapban adta ki, igaz 2010 óta zenél . A Know Me c. számban a 2016-os év nagy nyertese, az RnB énekes DEAN vett részt, így hamar fel is kapták. Egy hétre rá a Please c. single-je jelent meg, melyben a Show Me The Money népszerű rappere, G2 valamint Dumbfoundead és Kim Hyo Eun vettek részt. A rapper most első angyobb lemezét adta ki, melyre a korábbi single-ök is rákerültek, illetve rengeteg további jólmenő nevet vonultat fel. A Coming To You Live album, két új MV-t kapott, az egyiket a Jay Park és Loco közreműködésével megtűzdelt Right Here, Right Now, a másik pedig a Laputa, melyben Crush betéte hallható. Ami a rapper stílusát illeti, nem egy kemény, gangszter hip-hop előadó, inkább könnyed, lazulós RnB alapokra rappel, szerelmi témákkal és művészi hangzással.

Tracklist:

  1. Cheese & Wine
  2. Laputa (feat. CRUSH)
  3. Right Here Right Now (feat. Loco & Jay Park)
  4. Know Me (feat. DEAN)
  5. Please (feat. Kim Hyo eun, G2 & DUMBFOUNDEAD)
  6. Interlude
  7. To Myself

Frissítés (Ápr. 03.)

DPR Live-ja úgy látszik nem áll meg, míg minden számához klipet nem ad ki. Márciusi albumának 7 számához eddig 4 videó tartozott és most az 5. is mgerékezett. A Cheese & Wine könnyű és szexi, klipjével is hangsúlyozva ezt. Ezek után, lehet a maradék 2 dal is kap még valamilyen anyagot!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB