Főoldal » Hírek, KPop » Lee Gikwang: One – A Highlight tag 8 év után, saját szája íze szerinti szóló albummal tér vissza!

Lee Gikwang: One – A Highlight tag 8 év után, saját szája íze szerinti szóló albummal tér vissza!

Öröm teli hírként érkezett minden rajongónak, (főleg a sok rosszhír után ami a B2ST háza táján történt) hogy a Highlight Gikwangja 8 év után végre szóló albummal tér vissza. Az örömön túl, akad ebben azért valami érdekes is, méghozzá hogy jó példája a ténynek, a fiúk, most hogy saját cég alatt dolgoznak, végre azt csinálhatnak amit szeretnének. Ha ugyanis Gikwang 2009-es, még AJ néven kiadott szólóját említjük egy fannak, sokszor azt hallhatjuk, a korong sosem tartozott az előadó kedvencei közé és inkább a Cube erőltette rá. Erről árulkodhat az is (igaz a cégváltás és a másik előadói név is lehet az oka), hogy az új anyag, az első mini-album besorolást kapta. Az énekes most végre szabad kezet kapott és valószínűleg ezért döntött úgy, hogy visszatér a szóló énekesek sorába. Már rengeteg előzetes, album összefoglaló, mozgó poszter és mi egymás került ki a One c. albumhoz, illetve több betekintő a lemezzel kapcsolatos munkákba. De legnagyobb örömünkre, a 4-én megjelenő korong láthatóan érzelmileg és művészileg is kapcsolódik majd az előadó életéhez. Reméljük, ha jó lesz a fogadtatás (és miért is ne lenne az), előbb utóbb a többi tagot is hallhatjuk végre saját munkáikban, például Doojoont, aki egy-két szám kivételével sosem debütált szóló előadóként.

Tracklist:

  1. What You Like
  2. One
  3. 오해해
  4. Dream (Feat Luizy)
  5. Look At Me Now
  6. Trick (Feat. Lil Boi)
  7. Only You
  8. 니가뭔데 (CD Only)

Frissítés (szept. 04):

Ma megjelnet az album és vele a WHat You Like klipje is. A dal egy hnagulatos hip-hop, RnB, house keverék lett. Meglepő módon mintha még rappelni is hallanánk az énekest!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB