Főoldal » Hírek, KPop » Lee Bada: Hype – Egy remek RnB/soul album, még november végéről!

Lee Bada: Hype – Egy remek RnB/soul album, még november végéről!

A karácsonyi forgatag és az újévi ünneplés, elvette tőlem a lehetőségét, hogy egy nagyon tehetséges énekesnőt bemutassak, aki bár régóta aktív, első kislemezét november 23-án adta ki. Lee Bada Hype c. albumához több klip is a hetekben jelent meg, többek között a főszám (és az album legjobb darabjának) videója is, így még sem vagyok annyira elkésve. A Drug egy nagyon szexi soul, RnB darab laza még is szomorkás hangzással, az énekesnő hangja pedig valami varázslatos. Az egészen magas hangoktól az altig, mindent képes kiénekelni, ráadásul az a szexi ércesség is megvan a hangjában, ami a műfajhoz kell.

Az album első száma a Tv’s On egy pusztán feliratot futtató videóval jelent meg, ez a szám egyébként jóval lassabb, letisztultabb és komolyabb.

A harmadik szám az Orange, egy az előző két daltól nagyban eltérő, folk, ballada, mely a gitárhangját alapul véve, az énekesnő magas vokáljára támaszkodik.

A Memories sajnos semmilyen formában nem került fel a hivatalos csatornára, ez egyébként egy jóval elvontabb, alternatív hangzású szám, (inkább a főszámhoz hasonló stílusban) melybe Konsoul egy rapbetéttel szolgált. Az album utolsó száma a Hold Me élő, gitáros előadóban hallgatható meg. Ez egy leginkább folk-soul hangzású dal, amolyan kávézó háttérzene (pusztán jó értelemben).

Remélem más is örül, hogy megismerhette ezt az énekesnőt, szerintem nagyon ígéretes tehetség aki kissé kevés figyelmet kapott, de reméljük a jövőben ez változni fog!

Tracklist:

  1. TV’s On
  2. Drug
  3. Orange
  4. Memories (feat. Konsoul)
  5. Hold Me
Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB