Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Kuroyuri to kage – augusztusban új mini album

Kuroyuri to kage – augusztusban új mini album

Ahhoz képest, hogy a Kuroyuri to kage az utóbbi időben csak egy gitárossal tevékenykedik, ráadásul hivatalos dobos nélkül (a két úriember még tavasz közepén távozott a bandából), eléggé aktívak. Áprilisban már megjelentettek egy háromszámos, koncertekre és postai rendelésre limitált kislemezt, de a többi rajongó sem marad hoppon: nemrég jelentette be a trió, hogy nyáron új mini albumot fognak kiadni!

A Zouki no nozokiana. c. kiadvány augusztus 10-én lát majd napvilágot, 969 példányra limitálva. A mini összesen hat számot tartalmaz, amelyből három vadonatúj, a maradék három pedig a legutóbbi kislemezről származik – így azok is hallhatják végre ezeket a nótákat, akiknek nem volt eddig lehetőségük szert tenni a single-re (az is lehet, hogy újraveszik vagy remixelik az adott tételeket, erről eddig nincs információnk). Íme a pontos tracklista és – borító hiányában – a banda új képe:

01. Chocolate kaidan
02.「Sennou」
03. Ekijou heya
04. Zetsurin Full Course
05.「Furanfuran」
06. Suteki na uta.

kuroyuri to kage band zouki

2 komment

  1. avatar Rose says:

    Sex-Android-nak az egyik klipje egy igen nagyon hasonló szobában van, nem tudom miért, csak viccesnek találtam xD

    Minden esetre, kíváncsian várom!

    • avatar Case says:

      Simán lehet egyébként, hogy nem véletlen az egyezés, van pl. egy templom, amit vagy tucatnyi visual kei klipben láttam már felbukkanni, de van még pár visszatérő helyszín. :D

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB