Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Kuroyume – új kislemezek, jövőre pedig album [Frissítve, videóval!]

Kuroyume – új kislemezek, jövőre pedig album [Frissítve, videóval!]

Részleteket még nem tudni, de egyelőre annyi biztos, hogy idén ősszel a Kuroyume új albumot jelentet meg, Kuro to kage címmel. A bejelentés a banda hivatalos honlapján, egy visszaszámlálás után tűnt fel.

Előtte egyébként csak a rejtélyes “96 TO CAGE” felirat volt látható, egyfajta utalásként/szójátékként – a kilences és a hatos számot egymás után lehet “ku ro”-nak olvasni, a “to cage” pedig ezek szerint a “to kage” részre utal. Plusz, a bejelentéssel együtt napvilágot látott videóban (melyet lentebb láthattok) egy fekete gyík is felbukkan, további értelmezést adva a címnek: “kuro to kage” (feketeség és árnyék), avagy “kuro tokage” (fekete gyík)… hát ezt jól kitalálták!

Ezen kívül a zenekar már be is jelentette következő nagy fellépését, amire jövő év január 29-én, a Nippon Budokanban kerül majd sor. Az albumról pedig amint többet megtudunk, frissítjük ezt a bejegyzést!

FRISSÍTÉS: Hosszú idő után végre most már körvonalazódni kezdenek a közelgő album részletei. A Kuro to kage november 6-án fog megjelenni, háromféle változatban: limitált CD+DVD (videoklipek és félórás koncertrészlet), regular CD+DVD (videoklipek és werkfilm), illetve regular CD. A DVD-s verziókban az album 11, míg a sima regular CD-s verzióban 12 dalt fog tartalmazni.

FRISSÍTÉS: Az előzőekhez képest kicsit változtak a dolgok – az album megjelenését sajnos január 29-re halasztották, mivel még tartanak a felvételek és munkálatok. Azonban addig se maradunk új zene nélkül, ugyanis ezzel együtt bejelentettek két kislemezt is: a Guernica és az I HATE YOUR POPSTAR LIFE c. single december 11-én kerül majd a boltok polcaira. Mindkét kiadványból háromféle változat lesz: limitált Type-A és Type-B (CD+DVD), illetve regular (CD), az alábbi számokkal:

Guernica
01. Guernica
02. CALLING [Type-A & Type-B]
02. Straw Head [regular]
Type-A bonus DVD: videoklip & werkfilm
Type-B bonus DVD: 3 dal koncertfelvétele

I HATE YOUR POPSTAR LIFE
01. I HATE YOUR POPSTAR LIFE
02. Kouishou -aftereffect- (2013 NEW RECORDING) [Type-A & Type-B]
02. Dorei [regular]
Type-A bonus DVD: videoklip & werkfilm
Type-B bonus DVD: 3 dal koncertfelvétele

FRISSÍTÉS: Íme mindkét kislemez klipjének előzetese.

FRISSÍTÉS: A tegnap megjelent kislemezek egyikéhez már van teljes videoklip!

FRISSÍTÉS: …ééés itt a másik klip is!

FRISSÍTÉS: A január 29-i albumból háromféle változat lesz: deluxe limitált (CD + DVD + spéci csomagolás), limitált (CD + DVD) és regular (CD bónusz dallal). Külön érdekesség, hogy a deluxe verzió DVD-jén lesz egy THE BLACK FILM c. anyag (valószínűleg valamiféle dokumentumfilmecske), amiben olyan előadók teszik tiszteletüket, mint például Hyde, Miyavi, Ruki (the GazettE) vagy éppen T.M.Revolution. Tracklista és borító:

kuroyume album limitedCD
01. ZERO
02. ROCK’N’ROLL GOD STAIR
03. I HATE YOUR POPSTAR LIFE (Album ver.)
04. CLARITY
05. A LULL IN THE RAIN
06. FREE LOVE, FREE SEX, FREE SPEECH
07. MAD FLAVOR
08. Guernika (Album ver.)
09. SOLITUDE
10. BLACK HOLIDAY
11. CALLING (Album ver.)
12. Kuro to kage
13. KINGDOM (Album ver.)
14. LEAP [regular bonus]

Limited bonus DVD
01. THE BLACK FILM [deluxe bonus]
02. videóklipek:
– I HATE YOUR POPSTAR LIFE
– Guernika (Album ver.)
– Kuro to kage
– KINGDOM
– LOVE ME DO

FRISSÍTÉS: Megérkezett a Kuro to kage klipelőzetese.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB