Főoldal » Hírek, KPop » Kim Hyun Joong: Rewind – A két éves seregben való szolgálat és rengeteg botrány után japán visszatérés jön! [Frissítve a teljes MV-vel!]

Kim Hyun Joong: Rewind – A két éves seregben való szolgálat és rengeteg botrány után japán visszatérés jön! [Frissítve a teljes MV-vel!]

Kim Hyun Joongra az elmúlt néhány évben rájárt a rúd. Egy nagyobb botrány sorozat után folyamatos pereskedés és nyomozás lett az élete. Talán ezek hatására is vonult be (olvasói kérésekre átfogalmazva) ezért is tett jót az a 2 éves nyugalom, amit a seregben töltött kötelező szolgálaton, hisz túl a mélyponton és a vádak ejtése után, már csak néhány internetező szemében kell tisztára mosnia nevét. Az énekes tehát újra köztünk van és nem megtörve folytatná karrierjét, amit a fanok kommentjeiből látva meg is éri majd neki, mert rettentően kitartóak és nagylelkűek. Elsőnek Japánban, egy új lemezzel, a Rewind-dal készül visszatérni születésnapján, június 6-án. A dalhoz egyelőre persze csak előzetes érhető el, az alapján azonban az énekes jól megszokott ballada arcát láthatjuk újra!

Frissítés (június. 18):

Az énekes születésnapján megjelent single, teljes MV-je is megérkezett! A klipet egy gyönyörű erdős, hegyes réten vették fel, míg a dal az énekestől megszokott rock-ballada hangzást hozza! Az albumon legnagyobb örömünkre még két további szám található!

Tracklist:

 1. Re:wind
 2. Wake Me Up
 3. Stay Here

6 komment

 1. avatar Dévényi Enikő says:

  Kedves Anii-chan, mi, magyar rajongók is nagyon örülünk a visszatérésének.

  A bevonulásával kapcsolatban, szeretném pontosítani, hogy már eldöntött tény volt, mikor kitört a botrány körülötte. Kért halasztást, mert szerette volna előbb a rendezetlen ügyeit tisztázni, de nem kapott rá engedélyt, be kellett vonulnia.
  Az ellene felhozott vádak alól azóta felmentették, a volt barátnője ellen az ügyészség vádat emelt csalásért és rágalmazásért, a per még folyamatban van.

  • avatar Anii-chan says:

   Ide igy ugyan azt az üzenetet küldöm amit lejjebb láthatsz :) Én is fan vagyok, tisztában vagyok az egész üggyel, de nem akartam bele menni, hogy ne legyen semmilyen vita! (mivel a netezők között még ha fel is mentették, sokan továbbra is negatívan állnak hozzá) Azt is tudom hogy pont az évben volt esedékes a bevonulás, de ahogy lejjebb is mondtam, jót tett az a félrevonulás, csend a lelki világának!

   • Kedves Anii-chan, köszönöm szépen a kiigazítást. Talán még emlékszel,hogy egyik oldalról azzal vádolták, hogy halogatni akarja a bevonulást, másfelől meg azzal, hogy oda menekül a felelősség elől… tipikusan a nyuszika meg a sapka esete volt…, csak ezért nem akartam szó nélkül hagyni.
    Remélem, a japán körút jót fog tenni neki, az ottani rajongók mindig nagy szeretettel fogadják. A legtöbb koncertjére elkeltek a jegyek, és két helyszínnel még megtoldották az eredeti tervhez képest.
    Nagyon várom a saját példányomat az új lemezből :)

    • avatar Anii-chan says:

     Semmiség, van, hogy félrecsúsznak a gondolataim és máshogy fogalmazok meg valamit, mint ahogy jó lenne :D Meg vannak témák is amikor olyan dologról van szó, hogy egy vessző elrontása is valakiben felháborodást kelthet, ez pont ilyen téma volt! Ha mydramalist oldalát, oda is én írtam annak idején a KHJ karrierjéről szóló cikket és pont a botrány idején, fúúú voltak reakciók :D De hát mit vártam?

     Örültem, hogy a fanmeeting idején mosolyogni láttam és viccelődni azzal, hogy most inkább halogatja a koreai comebacket, mert hát…na. De ott is elég nagy tömeg volt és Japánban már a botrány közbe is védték. Azért is mondtam, hogy jó ötlet volt a bevonulás, mert amint kijött, olyan dolgok történtek, mint a részegen vezetős botrány. Na ha most itt lett volna két évig, kicsinálta volna a média, ahogy minden lépését figyeli. Márpedig tudjuk, hogy már idol korában is majdnem önygyilkos lett!

 2. avatar Komár Erika says:

  Kedves Sound of Japan!

  Szeretnék egy kiigazítást kérni a cikk szövegében. Kim Hyun Joong nem a botrányok hatására vonult be katonai szolgálatra, hanem pusztán azért, mert a dél-koreai katonai törvény szerint minden hadköteles koreai férfinek 30 éves kora betöltéséig teljesítenie kell a katonai szolgálatát. Kim Hyun Joong 1986. június 6-án született, de a koreai számítás alapján 2016-ban nem 30 éves, hanem 31 éves születésnapját ünnepelte. 2015-ben tehát a bevonulásakor éppen a felső korhatárt érte el, így botrányok ide vagy oda az életkora és a törvény miatt kötelező volt bevonulnia. Lehet, hogy apróság, de a vele történtek miatt igencsak lényeges. Köszönöm a megértést.
  Erika

  • avatar Anii-chan says:

   Igen, köszönöm, mindkét kommentet elolvastam! Én magam is teljes mértékben tisztában vagyok az üggyel! Legtöbbször még fent sem volt az angol nyelvű oldalakon, már értelsültem a per és egyebek előrehaladottságáról. 2011-12 óta vagyok az egyik hatalmas fanja, így mindent pontosan tudok, de az internetezők között sokak véleménye más az egésszel kapcsolatban, így a vitákat elkerülve, nem akartam részletesen belemenni! Ami a bevonulást illeti, persze így jött ki a számítás alapján is, de én rajongóként is úgy érzem, azért jót is tett az egésznek, hogy nem volt a média szeme előtt.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB