Főoldal » Hírek, KPop » KHip-hop – Az elmúlt egy hónap, kevésbé emlegetett újdonságai!

KHip-hop – Az elmúlt egy hónap, kevésbé emlegetett újdonságai!

Tőlem, már nem szokatlan módon, nézzük most át az elmúl egy hónap, kevésbé emlegetett korea hip-hop albumait!

KIMOXAVI: 27% – Egy új duó debütálása!

Első lemezével debütált hivatalosan, a KIMOXAVI duó, melynek tagjai a tehetséges producer/rapper Ray Hill és a természetesen szintén rapper Fa_tal. 27% c. lemezük, a koreai zeneiparban szerzett tapasztalataik összefoglalása, amiről van is mndani valójuk, hisz a duo 2010 óta van a színen. Fő jelszavuk a bosszú állás és siker, vagyis, hogy megmutassák mindenkinek aki nem hitt bennük! Az album Ray Hill gondozásában jött létre és legtöbb számát elérhetővé is tették hivatalos audió formájában.

Tracklist:

 1. Intro
 2. This Is Not My Limit
 3. I Know TITLE
 4. Hold Up
 5. G Shit!
 6. About Us

Double K : That Boi – A rapper áttekinti eddigi életét

Double K nevét elég sokan ismerik, már csak a kpop világban való feat-jei miatt is. Februárban új számmal tért vissza,  melyben karrierjét és életét vette górcső alá. A könnyed, That Boi c. hip-hop dalban, a nála undergroundabb rapper JUSTHIS és az énekes Ann One vettek részt.

Most Badass Asian: Most Badass Asian – Az trió első albuma

A hip-hop trió a Most Badass Asian 2015-be debütált és azta is több szóló lemezt adtak ki, első mini albumuk azonban csak most, feb 27-én lett elérhető. A trió tagjai, az MBA utcai tánccsapat-ból ismerik egymást, ahonnan Neal EK és Bola alkották meg a csapatot. A banda nevével azonos mini, mind 4 számához készült videoklip is. Míg az első szám egy elvont, lelszállt szám, a Thursday Party címének megfelelően egy remek party szám, de inkább a lazulós fajta. Az album a második szám, a Joker fele elkezd bekeményíteni, hogy az MBA trackre, lazán mindenkit seggbe rúgjon!

Tracklist:

 1. Turn Off The Radio (Taxi Driver)
 2. Thursday Party (feat. Big One) TITLE
 3. Joker
 4. MBA

PENOMECO: Film – Új lemez Zico, Dean és Crush társától!

Penomeco előbb WTF (Went Too Far) c. single-jével, majd az ezt is tartalmazó Film c. lemezzel tért vissza a hónap végén/elején. A rapperről nem csak azt érdemes tudni, hogy 2014 óta elég aktív hip-hop körökben, de a Fanxychild nevű csapat tagja, ahonnan nagyon sok más név lehet ismerős. Ennek a 2016-ban alakult csoportosulásnak a része, Zico, Crush, Dean és a kevésbé ismert Millic is. Valószínű nem véleten, hogy így álltak össze, hisz mindegyikük zenéjében keverednek a hip-hop, RnB és soul elemek. Ez Penomeco új számára is igaz. Az album másik kétszámához teaser illetve egy rövid előzetes jelent meg, így vélhetően ezek is megjelennek majd klippel! Engem a PNM vonz legjobban, melynek egy nagyon kemény basszussal feldobott számnak ígérkezik!

Tracklist:

 1. WTF (Went Too Far)
 2. PNM (Plus and Minus)
 3. SMT (So Many Times)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB