Főoldal » Hírek, JPop » KAT-TUN: Kiss Kiss Kiss – jön az új kislemez!

KAT-TUN: Kiss Kiss Kiss – jön az új kislemez!

Március közepén jelenik meg a legújabb KAT-TUN kislemez Kiss Kiss Kiss címmel, melynek a külöböző verzióin kislemezhez képest megint nagyon sok, összesen hét új dalt hallhatunk majd. Ezek közül a Limited Edition Type 2 néven futó kiadást övezi a legnagyobb várakozás, ezen ugyanis, a már megszokott szólódalok helyett most duettek szerepelnek Junnosuke Taguchi & Yuichi Nakamaru, valamint Kazuya Kamenashi & Tatsuya Ueda felállással. A címadó dal videója egyelőre még nem jelent meg, borítók viszont már vannak:

kattun_kiss_limited1 kattun_kiss_limited2 kattun_kiss_reg

Frissítés (márc 13): Habár a Johnny’s igyekszik mindenhonnan törölni a PV-t, itt még meg lehet nézni. Egyelőre.

Kat-Tun: Kiss Kiss Kiss

KT-kkkj by tsunade9jiraiya9

KISS KISS KISS
2015.03.11

Regular
01.Kiss Kiss Kiss
02.Race Goes On
03.Nothing Else Matters
04.Kiss Kiss Kiss (karaoke)
05.Race Goes On (karaoke)
06.Nothing Else Matters (karaoke)

Limited Edition Type 1
01.Kiss Kiss Kiss
02.Phantom
03.Phantom (karaoke)

DVD
01.Kiss Kiss Kiss PV
02.Kiss Kiss Kiss PV Making Of

Limited Edition Type 2
01.Kiss Kiss Kiss
02.Ray
03.kirarito (Junnosuke Taguchi and Yuichi Nakamaru)
04.arigatou (Kazuya Kamenashi and Tatsuya Ueda)
05.Ray(karaoke)

DVD
01.Shuffle KAT-TUN

Tags: ,

24 komment

 1. avatar Zoé says:

  Még jó, hogy legalább a nevüket le tudtad írni helyesen… -.-” A Mondos cikkben legalább azt be tudtad tippelni. Felvilágosítalak, hogy nem Taguchi Nakamaru, hanem Nakamaru Yuichi és ha még ez sem tűnt fel az évek alatt azt is szívesen megmondom, hogy ők is abban a sorrendben írják a vezeték- és keresztnevüket, mint a magyarok.

  • avatar Eiji says:

   Sajnálatos módon már a naptárat sem ismeri, hiszen, ha ez az idei első lemez, akkor a Dead or Alive még előző évben jelent meg, így amiről mi azt hittük, hogy 2015. január 21-én jelent meg, az valójában még az előző évhez tartozik, bár nem tudom, hogyan hozta össze a 2014-es év, hogy 2 januárja volt. :(

  • avatar Case says:

   Köszi, javítottam az elírásokat. Tudjátok, mások ezt úgy szokták közölni, hogy “hali, elírtad, hogy…”. Ez a “nah, még ezt is elbasztad…” hozzáállás kicsit furcsa, de azért ettől függetlenül is köszi.

   A névsorrendhez pedig röviden ennyi:
   http://www.soundofjapan.hu/v3/wp-content/uploads/2014/09/yamapi_you04.jpg
   Meg főleg:
   http://www.johnnys-net.jp/page?id=profile&artist=14&lang=en_us
   Hosszabban pedig: mivel ugyebár sem itt, sem a Mondóban nem kanjikkal írjuk a neveket, ezért a zenei cikkekben azt a sorrendet használom, ami a japán szórakoztatóiparban a standard, azaz a latin betűs átírásnál az angol, “családnév a végére” sorrendet. Kivételt csak azok jelentenek, ahol a standardan használt forma a japán sorrend maradt (Utada Hikaru, Koda Kumi pl.)

 2. avatar Keiko says:

  Milyen kedves vagy, hogy felvilágosítasz minket~ …………………………… -.-‘
  Miért, milyen hozzáállás legyen? Ne haragudj- vagy ha szeretnéd haragudhatsz is- ,de ez nem magyarázat, egy szerkesztőnek tudnia kellene alapvető dolgokat, ha már cikket ír… vagy nem? Nem csak elírásról van szó, bár biztos te is örülnél, ha rosszul írnák a neved~ ^^

  • avatar Case says:

   Woaahh.. :D
   Nem csak elírásról va szó? Hanem miről? A világon nincs olyan szerkesztő / cikkíró, aki nem írna el dolgokat esetenként, ha megnézed akármelyik sajtóterméket, ott is fogsz elírásokat, hibákat találni, pedig azokat biza profi, fizetett újságírók írják, ellentétben ezzel az oldallal, amit meg ugyebár nem.
   És ez nem mentegetőzés, baromira örülök, ha valakik kiszúrnak hibákat és felhívják rá a figyelmet, de érdekes módon ez eddig mindenki másnak ment normális stílusban is.

   Meg pláne úgy furcsa ez a háborgó, asztalcsapkodós hangnem, hogy közben a nevekkel kapcsolatban maga a háborgó nincs tisztában a hivatalos sorrenddel és számonkéri, hogy én miért azokat használom…

   • avatar Zoé says:

    Tééényleg? O0O Akkor tutira mi vagyunk a hülyék… Hiszen a Mondoba is pont mindegyikük nevét így írtad, csak Jinét tudtad a rendes sorrendben leírni. Az övét… mikor ő az egyetlen közülük, aki Jin Akanishi-nek is használja. Vagy akkor neki az Akanishi a keresztneve szerinted? Ne minket oltsál, csak hogy magadat védd. Legalább találtál volna ki valami kevésbé hülye magyarázatot. Azért mert a JE a gyengébbek kedvéért fordított sorrendbe írja a nevüket, akkor nekünk is úgy kellene? Egy rajongó bármikor különb cikket írna róluk, de mégis mindenhol a te neved díszeleg, mikor róluk találok egy írást. Te sem tudod, hogy mégis mit akarsz, mert egyszer lehúzod őket, máskor meg elmondod, hogy milyen jók. Tudjuk, hogy kicsit sem állnak közel a szívedhez, de akkor nem kell róluk cikket írni. Ennyire pofon egyszerű a dolog. ^^ A stílust meg nem csak ennek az egy cikknek köszönheted, hanem az összes előzőnek is, amiket írtál róluk és Jinről.

    • avatar Case says:

     Most ti valami JE rajongói oldalról sereglettetek ide, hogy ti majd jól megmondjátok, hogy irgumburgum? Egyébként a Kat-Tun-t kifejezetten szeretem, csak nem esek feltétel nélkül hasra mindentől, amit csinálnak… de ez szerintem így norámális, vagy nem…?
     A cikkírás pedig… ez mindig is egy közösségi alapú oldal volt a közösségért (erről lesz amúgy is egy kurvanagy cikk hamarosan), sz’al ha “bármikor különb cikket” írnál róluk… hajrá! Akármikor van rá lehetőséged. Ha nem elvakult fangörcs az írás és félre tudod tenni ezt az acsargós stílust simán kikerülhet az oldalra.

 3. avatar Loli says:

  “hali, elírtad hogy….”
  * KAT-TUN
  (a tulajdonnevek nagybetűvel kezdődnek és mi itt mind~~~~ tudjuk hogy miért KAT-TUN :D )

 4. avatar Keiko says:

  Nem JE rajongói oldal, de nem fogom neked ecsetelgetni, hogy mit érzek és mennyire hálás vagyok, hogy léteznek olyan emberek,mint ők -és ebben a mondatban egy csepp fangörcs és acsargás sincs. Teljesen felesleges ez az egész, mert nem fogod megérteni. Alap, hogy KAT-TUN, nem? Aki még a banda nevét sem tudja leírni, az ne kezdjen el írni sem róluk. Nem arról szól, hogy hasra kell esni, de a te stílusod sem tényszerű, egyik cikkben sem. Legalább ne érezném benne az iróniát. A “kifejezetten szeretem” ott kezdődik, hogy nem Kat-Tun a nevük, persze a szeretet mindenkinek mást jelent, gondolom~
  Most épp te írtál ilyesmit, de bárkinek megmondanám ugyanezt, ahogy eddig. Mert ez a normális:megvédeni, akit szeretsz.
  Szóval nem, nem csak elírásról van szó. De tudod mit, nem is kell, hogy értsd, nem te vagy az egyetlen, egyszer biztos megszokom.

  • avatar Case says:

   Akkor most jön a megnemértett rajongó szerepkör?
   Figyelj. Én amit elírtam, azt elismertem, javítottam. A névsorrendes dolognál ellenben hiába idéztem ide a létező leghitelesebb forrást, a JE oldalát, ti ragaszkodtok ahhoz, hogy az úgy nem jó és hogy a ti véleményetek felülírja azt is és a japán szórakoztatóipar által általánosan használt és elfogadott standardot is. Miért? Mert fontosabb, hogy ebben a vitában nektek legyen igazatok. Csakmert.
   Persze, ha valaki a japán sorrendet használja következetesen, az is abszolúte helyes és oké (még jó hogy), de ha egy zenei oldal, a zenei körökben elfogadott és az adott előadó ügynöksége által is hasznát verziót használja, az azért ne legyen már gond…

   És, hogy miért én írok róluk, ha (szerinted) nem szeretem őket? Amikor az oldal újraindult bő két éve, direkt kerestem valakit a JPop részre, aki ismeri, követi az egész színteret, ő azonban más elfoglaltságai miatt egy idő után már nem tudta tovább írni a híreket. Szóval, mivel mást sajna nem találtam, aki vinné a JPop részleget, átvettem én. Kb. ennyi. Ami azt is jelenti, hogy baromira nem viccből írtam, hogy ha valaki úgy érzi, hogy van kedve, ideje, lelkesedése cikkeket írni.. akkor abszolúte nyitott a lehetőség.

   Az egy előadó iránti rajongás meg nálam speciel nem azt jelenti, hogy mindenáron megvédem őket és mindenért feltétel nélkül odavagyok amit csinálnak… pont ellenkezőleg. Egy normális rajongó szerintem ismeri és elismeri a kedvencei hibáit, mert tisztában van azzal, hogy senki nem tökéletes…

 5. avatar Keiko says:

  Kicsit… elegem van.
  Szeretsz ezen az így rajongó, úgy rajongó témán lovagolni? Én tudtam, hogy nem fogod érteni, magyarázhatnám örökké, mert ezt azok nem értik, akik nem tapasztalják, akik soha nem érezték, és nem járnak egy cipőben velem. Tudom, hogy nem tökéletesek, de most nem is a tökéletlenségükről volt szó, hanem rólad, de majdnem sikerült elterelni a szót~ ^^
  De egyébként a normális emberek szeretnek a tökéletlenségeiddel együtt, és a hibáik ellenére ugyan miért ne védhetném meg őket? Oo Nem értem. De tényleg nem erről volt szó most.
  Hogy nekünk legyen igazunk? Te tényleg nem érted. De nem baj. Ha szeretnéd, megnyerted a VITÁT, neked van IGAZAD, SZERESD akkor őket the way you do-nem számít egyik sem, mert még mindig nem ez a lényeg. Mert tényleg nem tudod megérteni, miért írunk/írok ilyeneket. És ezt minden rosszindulat nélkül-nem tudod, ennyi.

  • avatar Case says:

   Nem értem miért írtok ilyeneket? Akkor próbáld megmagyarázni. Mert ez eddig nem történt meg, pedig tényleg kiváncsi vagyok rá.
   Én szerintem igyekeztem részletesen leírni az én álláspontomat, az okokat, stb., de ezt a ti részetekről nem érzem sajnos. Az a baj, hogy úgy írok róluk, hogy nem rajongok értük feltétel nélkül? Vagy úgy, hogy becsúszik néha egy-egy hiba, amit azonnal korrigálok, ha valaki felhívja rá a figyelmet? Még akkor is, ha ezt olyan stílusban teszi, mint ti?

 6. avatar Case says:

  Jah, egyébként még a név körüli háborgáshoz annyi, hogy:
  “a tulajdonnevek nagybetűvel kezdődnek és mi itt mind~~~~ tudjuk hogy miért KAT-TUN :D”
  Ez a jelenleg hivatalos verzióval ugyebár bukik, mivel ha ezt a logikát követjük, akkor aszerint most Ka = Kamenashi miatt KaT-TUN lenne a helyes írásmód. Nem beszélve arról, hogy még a csapat nevében (TU – Tatsuya Ueda) is az általatok kifogásolt angol névsorrendet követik.

  Ettől függetlenül tudom, hogy a KAT-TUN a hivatalos írásmód, a Mondo cikkben is így szerepeltek, itt az oldalon nem feltétlen mindig, de most komolyan… a fenti is mutatja, hogy mennyire semmi értelme ilyen dologokból ekkora drámát, meg felháborodást csinálni, mivel simán értelmezés kérdése, hogy kinek van igaza.

 7. avatar Keiko says:

  Szerinted a családi hátteremet veled fogom megvitatni? Szerinted mindenki előtt szívesen beszélek arról, ami miatt ilyeneket érzek? Nem fogom. Nem rád tartozik. De ennek nem csak annyi oka lehet, hogy jéé, itt egy idol banda és mindenki csak ennyit lát bennük, csak emiatt szereti őket, lehetnek komoly dolgok a háttérben, ami miatt így reagálok. De ezt nem fogom egy nyilvános honlapon taglalni.

  De ha már te is idézel, én is: “Sexy Zone vagy A.B.C-Z (ezek a nevek!… komolyan!!)” és ez milyen stílus?
  Köszönjük, hogy mindent ilyen részletesen leírtál~

 8. avatar Neko says:

  Most komolyan, a Taguchi Nakamarut honnan szedted? Azt is a hivatalos oldalról? Mert ahogy látom, nagyon tisztában vagy azzal, hogy a JE honlapján hogy írják a neveiket… vagy mégsem?

  • avatar Case says:

   Te most komolyan már rég javított elgépeléseken próbálsz még mindig fennakadni? Miért akarsz / akartok ennyire kétségbeesetten belekötni valamibe? :D

   • avatar NiyYa says:

    “Sexy Zone vagy A.B.C-Z (ezek a nevek!… komolyan!!)
    NA igen, ez aztán a stílus, büszke lehetsz!
    Mégis mi bajod a nevekkel? Ha egy csöppnyi tisztelet lenne benned a tagok, az ügynökség, vagy a rajongóik iránt, akkor nem bírálnád a nevüket ilyen stílusban.
    Az egy dolog, hogy az embernek van véleménye, mindenkinek van, de megint más, hogy hogy adja vissza. Attól, hogy neked valami gáznak tűnik, még másoknak fontos lehet!

    • avatar Case says:

     Szerintem amikor egy öregúr, ráadásul egy olyan akivel kapcsolatban jópárszor felmerült a pedofília vádja, a Sexy Zone nevet adja egy tizenegypár éves kisfiúkból álló csapatnak, az kifoman szólva is necces.

     • avatar Zoé says:

      Te annyira ostoba vagy X”D Komolyan azt hiszed, hogy Johnny csinál ott mindent? Azt hiszed ő ül ott a kis székében és adja a neveket a bandáknak? Nyilvánvaló, hogy közös felvetések alapján megy az egész.
      Erről pedig (Tessék, értelmező szótár mode on: az elírás az, amikor kapkodás, sietség, figyelmetlenség, elgépelés, stbstb miatt nem azt írod le amit akartál.) csak annyit, hogy elég gyökér lehetsz, ha kétszer is ilyen ügyesen kapkodtál, siettél, figyelmetlen voltál… Amúgy meg ha cikket írsz, akkor ne siess annyira, hogy teleírd baromságokkal. Vagy legalább olvasd vissza…

     • avatar Case says:

      A Sexy Zone nevet köztudott, hogy Johnny Kitagawa találta ki, de nevekről úgy egyébként is ő dönt továbbra is. Amikor összeállt egy csapat volt némi felhördülés amiatt, amit írtam én is (amire persze nem reagáltál semmit, mert hát kellemetlen téma), hogy egy kisgyerekekből álló csapatnak némileg… furcsa ez a név és akkor nyilatkozta / magyarázkodta, hogy mi állt a névadás hátterében. Azt hittem ez minden Johnny’s rajongó számára közismert tény, de akkor úgy néz ki nem. Meg ennek fényében, hogy ilyenekkel nem vagy képben kicsit fura az az “egy rajongó bármikor különb cikket írna róluk” kijelentésed fentebb.

     • avatar Zoé says:

      Jajj hát most próbálod menteni magad, hát persze ^^ Nem Sexy Zone fannak mondtam magam, mint láttad, de úgy tűnik ez is meghaladja a képességeidet. De ha már itt tartunk arra te sem válaszoltál, hogy Jin nevét miért tudtad leírni rendes sorrendben a cikkedben… Ja~ Hát biztos azért, mert ő már nem Johnny’s-os, ugye? Vagy erre most mi lesz a hülye kifogásod? :D

 9. avatar Neko says:

  Ha szereted a KAT-TUN-t és tisztában vagy a neveik sorrendjével, akkor nem értem, hogy hogy fordulhat elő egy ilyen elírás. Just sayin’

  • avatar Case says:

   Hmm… most komolyan fejtsem ki neked, hogy maga az elírás szó mit jelent? Tessék, értelmező szótár mode on: az elírás az, amikor kapkodás, sietség, figyelmetlenség, elgépelés, stbstb miatt nem azt írod le amit akartál.

   Van még valami tényleges problémád / problémátok, vagy végleg elvesztetek a szörszálhasogatás végtelen bugyraiban?

 10. avatar Keiko says:

  Én ugyan nem vesztem el semmiben, csak hogy megnyugtassalak ^^

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB