Főoldal » Hírek, JPop » KAT-TUN hírek: három újdonság áprilisra a volt és mostani tagoktól (+ bónusz YamaPi!)

KAT-TUN hírek: három újdonság áprilisra a volt és mostani tagoktól (+ bónusz YamaPi!)

A KAT-TUN immár egy éve pihenőn van, viszont ez természetesen nem azt jelenti, hogy a tagok (és ex-tagok) ne csinálnának semmit, szóval következzen pár aktuális hír velük kapcsolatban. Persze vannak mindenféle tévés és egyéb szerepléseik is, ezekre most külön nem térünk ki, csak azokra, amikhez kapcsolódik valamelyen zenei téma is. Szóval nézzük:

Kazuya Kamenashi régi jóbarátja, a NEWS-ból kivált Tomohisa Yamashita oldalán bukkan fel egy szimplán csak Kame to YamaP néven futó alkalmi duóban és a közös munkára az apropót egy áprilisban startoló új romantikus dorama, a Boku, unmei no hitodesu adja, amiben szintén együtt szerepelnek. Akik otthonosabban mozognak Johnny’s témában, azoknak erről valószínűleg azonnal beugrik a 2005-ös Shuji to Akira duó, amit szintén ők alkottak és szintén egy közös dorama szereplés (Nobuta o Produce) volt a háttérben, a különbség csak annyi, hogy ott a duó neve a sorozatban használt neveikből lett összerakva, itt pedig a valós beceneveiket használták.

Szintén április, szintén dorama, a főszerepben azonban ezúttal Yuichi Nakamaru. Ő is egy frissen startoló sorozatban játszik főszerepet, ami Massage tantei Jo (azaz Jo, a Masszázs Detektív) címen fut majd és egy masszőrről szól, aki sorra fura gyilkossági ügyekbe (és ezzel együtt gyanúba) keveredik, amiket végül a masszázs tudása révén old meg. Huhh? Érdekes alapsztori, akár még valami jó is kisülhet belőle, de nekünk most a lényeg, hogy ha már úgy alakult, hogy Yuichi a főszereplő, akkor mi sem természetesebb, hogy a széria főcímdalát is ő énekli majd. (A harmadik KAT-TUN tag, Tatsuya Ueda egyébként szintén egy detektíves doramában szerepel mostanában.)

Végül pedig következzék Junnosuke Taguchi, akinek a kiválása a KAT-TUN leállás fő előidézője volt: neki már novemberben is kijött egy szóló kislemeze, a Hero (ami nálunk valahogy kimaradt a hírek közül, ezért bocs utólag is!) most pedig befutott a bejelentés, hogy hamarosan érkezik a folytatás! Azonban míg az egyébként eléggé haloványra sikerült Hero független kiadásban jelent meg, addig a Connect című újabb kislemez már a Universal Japan gondozásában kerül a boltokba április ötödikén (igen, megint április!). A kiadványon a címadó dal mellett még egy új szervezmény lesz, plusz bónusznak egy remix, de lesz DVD-s kiadás, amire két videó kerül majd:

2017.04.05
01.Connect
02.QI
03.Connect (X-T REMIX) feat. DAZZ (CD Only Edition bonus track)

Limited Edition DVD
01.Connect (Music Video)
02.HERO (Music Video version – from Official Fun Club Limited 2016.11.30)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB