Főoldal » Feature, SoundOfJapan+ hírek » Karácsonyi K-Pop, J-Rock, J-Pop rendelés + ajándék a Webshopban!

Karácsonyi K-Pop, J-Rock, J-Pop rendelés + ajándék a Webshopban!

Az idei, roppant furcsa évet egy kis akcióval fejezzük be a SoundOfJapan.hu webshopban és minden decemberben rendelt CDhez, DVDhez, poszterhez (és a maszkoktól a gitárpengetőkig persze minden máshoz is) egy-egy ajándék kitűző is jár majd! Ha van készleten, akkor természetesen ugyanazzal az előadóval, akitől a rendelt CD, poszter, stb is van, azaz pl. egy BTS poszter mellé BTS kitűző jár majd, egy Gazette CD mellé Gazette kitűző, KAT-TUN CDhez pedig KAT-TUN kitűző. :)

SOUNDOFJAPAN.HU WEBSHOP

A webshopunkban rengeteg fajta K-Pop albumot és hivatalos óriás posztert találtok, valamint akad hideg ellen téli K-Pop sapka, vírus ellen pedig K-Pop maszk is. A J-Rock részben CDk (köztük rengeteg Gazette ritkaság), DVDk, magazinok, fotóalbumok, gitárpengetők nagy választékát találjátok és akad néhány csemege a CDk közt a J-Pop rajongóknak is.

Ha a fa alá szántok valamit ajándékként, akkor a webshopban december 20-ig feladott rendelések még garantáltan megérkeznek karácsonyig!

Több átvételi és szállítási lehetőségből lehet választani: GLS futár, Foxpost automata, GLS utánvét vagy személyes átvétel Budapesten (utóbbi akár még december 24-én is megoldható). A legtöbb termékből egy-két darab van csak raktáron és minden a készlet erejéig kapható.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB