Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Kamijo: évkezdő hajrázás, négy kiadvánnyal, Nosferatuval és… Hatsune Mikuval!?!

Kamijo: évkezdő hajrázás, négy kiadvánnyal, Nosferatuval és… Hatsune Mikuval!?!

Kamijo eléggé nagy lendülettel veti bele magát az új évbe és három hónap alatt négy új kiadvány is érkezik tőle! Pontosabban az első már meg is érkezett, ugyanis a Nosferatu című kislemez, ami a szeptemberi mademoiselle-t követi a sorban, már tegnap a boltok polcaira került Japánban. Ez a kiadvány több szempontból is érdekes, egyrészt azért mert közreműködött rajta a Be Choir nevű gospel kórus is (akik egyébként már a Versailles Budokanos koncertjén is vendégszerepeltek), másrészt pedig mert a szokásos instrumentális dalok mellett a címadó dal még két koncertes verzióban is fekerült a CD-re, azaz összesen négy verzióban hallgathatjuk meg. A dalhoz klip (egyelőre legalábbis) nincs, de egy két perces előzetes elérhető itt. Tracklista, borító alább, aztán folytatjuk a többivel:

Nosferatu
2018.01.16
01.Nosferatu
02.Nosferatu -Live at Epic Rock Orchestra-
03.Nosferatu -Live at MOSHIJO-
04.Nosferatu -Instrumental-

A következő dobás egy DVD lesz a hó végén: ez a Epic Rock Orchestra at Zepp DiverCity Tokyo címet kapta és ez nagyjából el is árul róla mindent, azaz, hogy egy átlagnál is nagyszabásúbb Kamijo koncert felvétele, amit a tokiói Zepp DiverCity-ben vettek fel. Maga a koncert egyébként még a nyáron volt, július 19-én, ha egészen pontosak szeretnénk lenni és a kísérőzenekarban (Meku (gitár), Anzi (gitár), Shuse (bassusgitár), Yuki (dobok), Kota Sayama (zongora), Crusher Kimura (hegedű), Yoshie Furukawa (cselló)) találhatunk pár ismerős nevet is. A DVD-n 23 dal szerepel, de a drágább limitált verzióhoz emellé jár még making of filmecske és fotóalbum is, plusz a koncert hanganyaga 2 CD-n. Megjelenés január 31-én!

És ezek után nem sokkal, márciusban érkezik majd az új Kamijo szólóalbum is! Ehhez hivatalos megjelenési dátumot és további infókat egyelőre még nem tudni (illetve dátumot de… lásd lentebb!), csak annyi lett bejelentve, hogy az album címe Sang lesz.

Azonban nem ez lesz az egyetlen Kamijo kiadvány ezen a címen márciusban, ugyanis (a legfrissebb és legmegdöbbentőbb bejelentés szerint) érkezik egy kislemez is Sang -Another Story- cím alatt, melyen… nos, Kamijo a vokaloid idol / szoftver / legenda Hatsune Miku-val közösen szerepel majd! Kedvenc japán arisztokratánk már korábban is előrukkolt pár érdekes meglepetéssel, de az, hogy az egyébként idén tizedik évfordulózó virtuális énekessel hoz ki közös anyagot még így is meglepő! Ehhez a borítót, ami a limitált verzión 3D-s verzióban lesz majd látható, a Rozen Maiden, Shugo Chara! és egyéb sorozatokból ismert Banri Sendo + Shibuko Ebara mangarajzoló páros készíti majd. A kislemezen két dal lesz az instrumentális verziókkal kiegészítve, a megjelenési dátum pedig március 21 lesz (és mivel a bejelentés szerint egyszerre jön ki az albummal, így igazából, igaz kerülőúton, de  annak a megjelenési dátumát is elárulta Kamijo).

Kamijo & Hatsune Miku: Sang -Another Story-
2018.03.21
01.Sang -Another Story-
02.私たちは戦う、昨日までの自分と
03.Sang -Another Story- [Instrumental]
04.私たちは戦う、昨日までの自分と [Instrumental]

Frissítés: Időközben befutott az albumhoz tartozó tracklista is kiegészítve dalelőzetesekkel:

Sang
2018.03.21
01.Dead Set World
02.Theme of Sang
03.Nosferatu
04.Bloodcast -Interlude-
05.Vampire Rock Star
06.Emigre
07.Mystery
08.mademoiselle
09.Delta -Interlude-
10.Castrato
11.Ambition -Interlude-
12.Sang I
13.Sang II
14.Sang III

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB