Főoldal » Hírek » Kamijo: Castrato – új szólókislemez a Versailles énekesétől!

Kamijo: Castrato – új szólókislemez a Versailles énekesétől!

A Versailles újraindításánál Kamijo azt mondta, hogy a zenekar mellett párhuzamosan megy majd tovább a szólópályája is és úgy tűnik hű marad az igéretéhez, ugyanis jövő héten érkezik a legfrissebb kislemeze, a Castrato! Ennek a limitált verziójához hozzácsapott DVD-n a szokásos klip helyett most egy tavalyi speciális koncertről vannak részletek, ahol Kamijo Beethoven hírneves kilencedik szimfóniáját adta elő, plusz mellé akad még némi speckó anyag a Let It Die című PS4 játékhoz is*, amihez a Battle of the Tower -16- című dal kapcsolódik. Érdekes módon mondjuk a szóbanforgó dal csak a másik, Regular verzióra került fel, de ezen és a címadón kívűl kapunk még egy 361 című számot is, plusz instrumentális verziókat. Klip egyelőre nincs a fő dalhoz, csak egy tövid trailer videó, ebből azonban kiderül, hogy a kislemez munkálataiban a Versailles tag haverok (Masashi és Yuki) mellett a volt GALEYD gitáros Meku, valamint a Matenrou Opera-t tavaly otthagyú Anzi vett még részt!

(* a Let It Die félelmetesen jó zenéjéről, ami a jelenlegi japán rock és metal színtér legizgalmasabb zenekarai közül vonultat fel százat (!!), a Mondo magazin legfrissebb számában írtam bővebben.)

Castrato
2017.05.10
Regular Edition CD
01.Castrato (カストラート)
02.-361-
03.Battle of the Tower -16-
04.カストラート [Instrumental]
05.-361- [Instrumental]

Limited Edition CD
Regular Edition
01.Castrato (カストラート)
02.-361-

Limited Edition DVD
01.Moshimo Be Choir ga KAMIJO to Collaboration Live wo Shitara MOSHIJO THE NEXT Symphony of The Vampire – Heart Beethoven Kara no message
02.Castrato special trailer
03.Let It Die tie-up video

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB