Főoldal » Feature, KPop, SoundOfJapan+ hírek » K-Pop album, poszter és maszk rendelés: a webshop működése a járvány idején.

K-Pop album, poszter és maszk rendelés: a webshop működése a járvány idején.

Sokan vártak arra, hogy a Tavaszi Mondoconon bevásároljanak a SoundOfJapan.hu pultjánál K-Pop albumokból, de ez a lehetőség ugye a rendezvény kényszerű elmaradása miatt kiesett… viszont, ha valaki pótolni szeretne az online továbbra is megteheti, a Webshopunkon keresztül ugyanis természetesen elérhetőek a Mondoconra rendelt albumok, köztük BTS, NCT, Monsta X, Mamamoo, Ateez, EXO, Stray Kids CDk és még sok minden más.

Emellett természetesen ugyanitt a K-Pop poszterek is megrendelhetőek, valamint közkivánatra az egyébként csak a conon beszerezhető K-Pop maszkok is felkerültek az online kínálatba.

A járványhelyzetre tekintettel a rendelés egy kicsit átalakult, a DPD csomagfeladás helyett egyelőre csak a GLS futár elérhető, viszont bekerült a lehetőségek közé a Foxpost csomagautomatás kontaktmentes átvétel is. Valamint, a megfelelő biztonsági intézkedésekkel együtt, egyelőre még elérhető a személyes átvétel is Budapesten. További részletek a Webshop Rendelés & Tudnivalók menűpontja alatt.

A webshop teljes kínálatát itt böngészhetitek végig:

SoundOfJapan.hu Webshop

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB