Főoldal » Hírek, KPop » Július végére beindult a lánybanda front is – LABOUM, P.O.P, ELRIS, Dreamcatcher és LOONA

Július végére beindult a lánybanda front is – LABOUM, P.O.P, ELRIS, Dreamcatcher és LOONA

A héten nagyon nehezemre esett lépést tartani a lánybandákkal, egyszerre ugyanis nagyon sok rookie banda visszatért, vagy éppen újak debütáltak. Nézzük meg ezért röviden, kiket is hallhatunk a hónap végén:

LABOUM:

A lányok egy nyári, retro, rágógumi pop single-lel tértek vissza, mely a LABOUM Summer Special címet kapta. A lemez egyetlen, Only U c. száma persze egy nagyon színes, aranyos, táncolós klippel jött ki.

P.O.P

Lehet, hogy néhányan elgondolkodtatok, nem ismerős ennek a bandának a neve. Nem véletlen, hiszen egy újabb, ifjonc együttesről van szó, akik a héten adták ki első lemezüket, Puzzle Of POP címen. Aki megnézi a főszám, a Catch You klipjét, nem csak megismerheti a lányokat, de hamar észreveheti, hogy megint egyre fiatalabbak. Ennek ellenére egy kifejezetten pörgős pop számmal debütáltak, közepesen “aranyos-koncepció”val.

Track List:
01. START 161516
02. 애타게 GET하게 (Catch You) *Title
03. 비밀일기
04. 한 걸음씩 걷기
05. YIP PEE
06. Memory
07. 애타게 GET하게 (Inst.)

ELRIS:

Még július elején debütált egy új lánybanda, az ELRIS, akinek egyik tagjával, már egy szexi szólószámban megismerkedhettünk. A lányok első lemeze, a We, First az azonos c. főszám videókával jelent meg, a napokban azonban a lemez egy másik száma, a My Star is klipet kapott. A korábbi bandával ellenben, ők már az az igazi, 2000-es eleji, aranyos koncepciós, j-pop szerű lánybanda!

Track List:
01. Searching for ELRIS (Intro)
02. 우리 처음 (WE, first) *Title
03. 나의 별
04. Miracle
05. 너와 나

Dreamcatcher:

Forduljunk el egy kicsit már irányba, ugyanis az idén újra debütáltatott rock hangzású Dreamcatcher, 3. minijével tért vissza. A Prequel lemez ezúttal is kapott, egy elvontabb, ijesztőbb MV-t, az egyébként szomorkásabb pop-rock főszámhoz, a Fly High hoz.

Track List:
01. Before & After (Intro)
02. 날아올라 (Fly high) *Title
03. Wake up
04. Sleep-walking
05. 괜찮아!
06. 날아올라 (Fly high) (Inst.)

LOONA:

Újabb tag bemutatása érkezett meg, a havonta visszatérő LOONA-tól. Choerry, a nevéhez passzoló Love Cherry Motion c. számmal debütált, mely a korábbi két nagyon szexi és EDM dallal szembe, egy inkább vidám, pörgős pop dal lett. Az egyedi hangzás világ azonban ebben is meg van, a teljes együttes debütálását pedig, már alig várjuk!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB