Főoldal » Hírek, KPop » Jay Park: Me Like Yuh – Újabb bemelegítő Single és MV az album előtt! [Frissítve a másik számmal]

Jay Park: Me Like Yuh – Újabb bemelegítő Single és MV az album előtt! [Frissítve a másik számmal]

Jay-Park_1472563592_af_org

Idén rengeteg számmal, single-lel örvendeztetett minket Jay Park, ami nem véletlen, hiszen egy nagyobb vélhetően angol nyelvű (és talán R&B témájú) album kiadására készül. Az Everything You Wanted része lesz az I Don’t Disappoint , illetve a ma megjelenő single, a Me Like Yuh két száma. Az album egyik száma a lemez címével azonos dal, melyben JP a cégtárs Hoody-val működött közre, a másik az Aquaman, melyhez klip is jelent meg. Az utóbbi szám és klipje is elképesztő lett, akárcsak a sivatagi modell kifutót említem, akár csak az autót amit vízzel töltöttek fel, hogy medenceként szolgáljon. A dalszövegről pedig inkább nem beszélnék, megint nem lett gyerekbarát :D.

Frissítés (Szeptember 04.):

Jay Park hivatalos csatornájára felkerült az album másik száma a Me Like Yuh is. Ez persze videoklip nélkül csak audióban. Ez a szám egy sokkal romantikusabb kevésbé 18++os dal, persze ez se egy ártatlan darab.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB