Főoldal » Hírek, KPop » Jay Park: Everything You Wanted – Minden infó az új albumról! [Frissítve MV-vel]

Jay Park: Everything You Wanted – Minden infó az új albumról! [Frissítve MV-vel]

14731325_1260377824004815_8304231520499892891_n

Érkezik az általunk is már sokszor beígért új Jay Park album, az Everything You Wanted! A 20-án megjelenő album (mely már előrendelhető) épp időben érkezik, hiszen lassan egy éve annak, hogy az énekes előző Worldwide c. lemezát kiadta. Akkor az album relatív sok új számot tartalmazott, most viszont az egész évben kiadogatott single-jeiből és néhány új dalból áll majd a lemez. Persze nem szomorkodunk hisz a 19 számos albumon így is lesz bőven minek örülni, már csak azért is mert a számok nagy része angol nyelvű. A már megjelent dalok, a tavaly kiadott Solo az új énekesnővel Hoddy-val, az általam unalomig imádott idén márciusi All I Wanna Do, a rá néhány hétre megjelent lassabb, de annál viccesebb The Truth Is, a nyáron a netre felkerült I Don’t Disappoint, majd már nem olyan rég szeptemberben megjelent Me Like Yuh single, melyen az Aquaman is található. A Stay With Me körülbelül egy hete hallgatható az énekes hivatalos FB-ján, régi dala, a Turn Off Your Phone remix-e pedig Soundcloud-on érhető el (illetve lejjebb is). Az album főszáma egyébként a még ismeretlen Drive lesz, melyhez reméljük kapunk majd klipet is! Végezetül pedig egy hosszú “előzetes” került fel a netre néhány napja, az első Replay c. számhoz, mely intro révén vélhetően a szám teljes hosszúsága, -e mellé pedig mellékelem az album össze dalából összeállított előzetest is! Összefoglalásképp pedig, a számokat átnézve láthatjuk, a tavalyi elég kemény albumhoz képest most egy lágyabb RnB lemezt kapunk, a rapper régi énekes karrierjét előrángatva a 2010 évek elejéből!

jay-park_1476073409_14448214_1342610189083083_7327591120420995072_n

Frissítve (okt. 19.):

Ma pedig megjelent a Drive klipje, melyben Gray (aki a producer is volt) feat-el. A múltkor Hyunához hasonlóan, ezúttal Borát viszi a bokorba… :D Ráadásul egy nagyon szép helyen, de gondolom nem Bora Borán…

Frissítés (okt. 21.):

Mivel Jay Park volt olyan jó fej a rajongóival, hogy feltöltötte hivatalos Youtube-jára, néhány további, eddig meg nem osztott számát, így illegális forrás nélkül megtehetem, hogy a feljebbi listát kiegészítve belinkeljem :) Felkerült még az Only One, az I Got This és az Alone Tonight, így az új albumról már csak a Feature, a Limousine és a Forever nem érhető el (reméljük csak egyelőre). Több előadó is rászokhatna erre, hiszen van benne logika: Egy előadó se hülye és mindenki tudja, hogy a rajongók letöltik a zenét, nem fizetnek mindenért, ha azonban Youtube-ról hallgatjuk őket, a csatorna az esetleges reklámért, ilyen olyan dolgokért ugyanúgy kaphat pénzt, így még is jut hozzájuk valami! Továbbá kikerült egy előzetes a Me Like Yuh 4 nap múlva -az album fizikai kiadásával együtt- érkező klipjéhez is!

Frissítés (Okt. 25.):

Ma megjelent a korábbi albumon található Me Like Yuh, igen látványos klipje. A dal angol verziójához készült el ez a szerelmes, segges videó!

Tags: , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB